![]() |
|
206 rolanti motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2012 Saat 01:51 |
Konuyu hortlatıcam ama aynı sorunu benim araç yapmaya başladı usta denk geldi çarşıda akşam c.tesi getir bakalım ama rolanti motorundan yapar muhtemelen bu rolanti tutmamayı stop etmeyi falan dedi..Oldukça ucuz bi parça rolanti valfi 33lira fiyatı var hellux marka..Rolantide boşta duruken oynama oluyor bazen çok düşüp stop ediyor birde özellikle yeni yakıt değişimlerinde yani beniznden lpg ye yada lpg den benzine geçirdiğimde ilk bşlarda gaz yememe falan oluyor aracın gaz tepkisi de pek iyi değil ivmelenmesi yani gaz tepkisi düşük hızlanması ağır..Kimisi gaz kelebeği falan diyor :s
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın koliva benim 307 de stop ediyor frene basınca devir 0 a inip çıkıyor çıkamayınca stop ediyor neden yapar acaba
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temizleyebilirsiniz ama genellikle bu gecici bir cozum oluyor. Eger ki temizleyecek olursan motordaki piston ile oynama cunku oynarsan sonrasinda pozisyonunu bilgisayar ile ayarlaman gerekir. Temizleme isini de sakin WD-40 ile yapma, karburator temizleyicisi ile yap.Kolay gelsin.
Düzenleyen koliva - 21 Mart 2011 Saat 06:49 |
|
![]() |
|
powerclub206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla aynı problem bendede var. araba öldüm ölcem diyor bazen stop etcek gibi oluyor. bazen yüksek devirde çalışıyor kimi benzin pompası diyor kimi avans ayarı diyor :S |
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayirli geceler arkadaslar aracim 206 xt iki gun once ariza isigi yandi aracta hicbi degisiklik yoktu sadece gaza hizlica dokundugumda devir dusup cikiyordu ve bunu birkackez yapti motor sicak olmasina ragmen rolenti yuksek calisiyordu sabah ozel servise goturup bilgsayara baglattim arizanin rolenti motorundan oldugunu orjinalinin 348 tl yan sanayi tavsiye etmedigini cikma 100 tl oldugunu snyledi usta arizayi sildi tekrar yanarsa gelmemi soledi bugun biraz araci zorladim isik tekrar yandi aracin cekisinide begenmiyorum bu motorun temizlenerek duzeltilme sansi yokmu usta hemen degistirelim dedi sindiden tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |