![]() |
|
partneri sattık 307 sw aldık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 20:55 |
aracın otomatiğinde sorun var anlattığınıza göre kontrollerının yapılmasında fayda var
|
|
|
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese merhaba arkadaşlar, 2005 partner vardı bizde , takas ile 307 sw 2004 model otomatik vites bir araç aldık. Araç otomatik olduğundan bazı bilmediğim konuları size danışmak istedim.
Öncelikle araç 1 . vitesdeyken 2. vitese 5500 devirde geçiyor bu bana çok geldi ayrıca 2. vitesden 3 e geçme için 6000 i zorladım bir türlü vites otomatikman atmadı. daha sonra D konumunun yanında + - yönünde belli devirlerde kendim vitesi düşürüp yükselttim, vitesi ileri geri yaparak. otomatik olarak devirinde vites atması için ne yapmamız gerekiyor, yoksa arızalı bir durum mu var. birde vites yerinde S M ve birde kar tanesi şekli gibi düğmeler var araç ikinci el olduğundan kullanma kitapçığı yok. o yüzden bu araçtan kullanmış olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. son olarak araç BRC marka lpg ve benzinli, kendim vites değiştiriyorum demiştim hangi devir aralıklarında kullanmam gerekiyor. vites düşürmek ve yükseltmek açısından. cevaplarınız için teşekkürler şimdiden |
|
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni, eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni. (Hz.Mevlana)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |