![]() |
|
peugeot 508 i görmelisiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 21:57 |
|
ya bu araç memleketimde daha bi hoş duruyor..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet bende gordum son dedigine katiliyorum 407 yaninda sifir tek hosuma giden alu antlariydi
hele on tarafi tam.......
|
||
407 berline yer ucagi.....
|
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar araba fotografla gercegi gibi degil;ben aylar once gormustum test edilirken gercekten guzel.biraz arkadan mercedesi andirsada ic ten muthis
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
|
araç güzel 3 4 tane gördüm ama çizgileri cıx peugeot um ben demiyor araba ama videoda görüldüğü kadarıyla iç mekan çok güzel
|
||
KahramanKentli...
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
arkadaşlar ben de çoğunuz gibi ilk başta önyargı ile yaklaştım. resimlere aldanmayın. 1e 1 görmelisiniz. ben geçerken altunizade açı bayiinde gördüm ve durup inceledim.
biliyosunuz 400 ve 600 serisiniz birleşimi oldu 508. ve daha çok 600 serisine yakın gibi. gerçekten bir önceki kasası 407 den baya bi kodaman olmuş. iç ayrıntıya çok çok önem verilmiş ve birsürü motor seçeneği sunulmuş.
ama şu da bi gerçek, (407 im var diye söylemiyorum) dış tasarımı sanki 407 den iyi değil gibi, ne dersiniz?
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Katılıyorum |
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
Müthiş
|
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
bu ne ya,cıtroen c4 ün amca oğlu gibi duruyo.
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
eline sağlık video süper.
ama tasarım hoşuma gitmedi benimde. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Bugün arabayı servise götürünce mağaza tarafına uğrayıp inceledim ellerindeki 508'i Peugeot artık kendi çizgisi dışında bir araç yapmış diyebilirim. ,
Gördüklerim :) E-hdi dizel motor (hava sıcaklığı 15 derece ve hız saatte 10 km altına indiğinde stop edip gaz pedalına bastığınızda motoru tekrar çalıştıran sistem) , navigasyon ve multimedya, ABS,ASR,ESP vb.. , Deri direksiyon ve koltuklar , iç konsol ve göğüs kaplaması mercedes havasında , 8 hava yastığı , yükseklik ayarlı elektrikli ısıtmalı koltuklar , geniş iç mekan , elektrikli otomatik katlanan yan aynalar , F1 şanzıman otomatik vites ,,,, Ve daha aklıma gelmeyip de içimin gittiği bir çok şey , Yorum yapmadan önce aracı gidip görmeniz gerekiyor. Bu da dayanamayıp bir kaç sn çektiğim video :)) |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|
umarım 2.eli çok tutulmazda fiyat düşer başka türlü nasıl alırım
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
Corollayada benzio bende beğenmedim.fiyatıda çok buldum
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Çok Para Çooook
Biz nasıl Alcez Yav Bunlar Hiç düşünmüyorlarmı |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
çok güzel araba ama malasef dizeli nerdeyse 60.000 tl
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
walla ne diim bende size katılıyorum. nerde eski tasarımlar ![]() |
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
açıkcası benımde hsuma gıtmedı arac :/ peugeot farkı oolmalıydı ama arac ne bılım guzel dııl ya
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
valla arkadaşlar ben aracı opel ınsıgnıaya benzetiyorum ve çok hoş bir görünüme sahip. |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
Citroen C5
![]() |
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
Araç benim hoşuma gitmedi. Bence bilinen peugeot çizgisinden biraz
uzaklaşmışlar. Hatta araca toyota veya ford amblemi yapıştırsan garip
durmayacağı kanısındayım. Araç spor bir araç değil ama bu segmentteki
araçlar çok hafif spor edasıda katıyor fakat bu araçta kaput far
düzeyinden yüksek tutulduu için hiç spor çizgisi verememiş. Kısaca
ilgimi çekemedi.
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |