![]() |
|
206 Quik Modifikasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 09:15 |
Bu farı Alacağın zaman Haberim Olsun Daha Hesaplı Bulmak Mümkün |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yay olayı arabaya cok yakısıyor ama ınankı kullanması cok zahmetlı.normalden 3-4 kat daha dıkkatlı olman gerekıyor.rogar kapakları bıle tehlıkelı olabılıyor
|
|
![]() |
|
Daha hiçbirşey yaptırmadım. Stok hali.
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
yandan fotoları war mı aracın ? yay takma torsıyon ayarı ne kadara yaptırdın ?
|
|
![]() |
|
Sağolasın ustam. Güzel araç bakalım alışmaya çalışıyoruz..
|
|
![]() |
|
mehmetgullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
berkay hayırlı olsun biladerim;tam gönlüne göre olmuştur inşallah...
|
|
![]() |
|
Ben alırken bunun sahibiyle görüşmüştüm. Sol çamurluk değişmiş sanırım. Şu linktekini alıyordum, sonra karar değişti. 2 parça boya varmış. 14,100'e bırakmıştı. |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bende bu lınktekı araca niyetlendım arkadaslar yorumu olan yada tanıyan varmıdır
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
plakalarıda app yap
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Fotoğraf ekledim..
|
|
![]() |
|
arkaları bir diş düşürülmüyo benim bildigim kadarıyla....
düştümü 3.5 cm düşüyo.... ben ANKARA proshop ta taktırdım yayları..arkayı benim 3.5 cm bastı ben biraz yükselt dedigimde olmaz öyle bunda tek diş filan yok dedi.
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ya zevk meselesi tabi ama krom tabanlı angel ve ledler bana çirkın gelıo..bana gore sırıtmıo daha cok yakısıo :)
|
|
![]() |
|
Ön tampon siyah değil benim. Gri olduğu için siyah çok sırıtır diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
gerekmıyor.. ama ben senın yerınde olsam krom almazdım siyah daha cok yakısıyor bana gore
|
|
![]() |
|
Yakın bir zamanda şu farı alırım büyük ihtimalle.
206'da da 106 gibi tamponun inmesi gerekiyor mu?
|
|
![]() |
|
Ben de krom tabanlı angel düşünüyorum.
Stop olarak da kafamda orijinal 206+ stopları var. Uyumlu olduğunu duydum. Biryerde buldum tanesi 88TL. Yay olarak da şuan bütçemin müsait olmamasından dolayı 2 ay içinde Eibach 3,5cm düşünüyorum, bakalım..
Düzenleyen berkaygr - 18 Mart 2011 Saat 18:55 |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
5 cm takın gıtsın derım :)) hatta maddı sıkıntım yok dersen maslak namıs e gıt onlere coıl taktır .. arkadan 1 dıs dusur cem abımın dedıgı farlartan taktır olay bıtmıstır... bır arabayı gosteren yere ulan yukseklıgıdır :D ne kadar alcak olrusan o kadar dılde olursun :))) hayırlı olsun :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
benim aracımda EIBACH 3.5 cm yay var,ne bir konfordan ödün var nede rahatlıktan...
Tam anlamıyla mükemmel ötesi öne hem yakın duruyo görüntü açısından güzel...hemde aracın altından rüzgar az geçtigi için fren mesefasin tutta,savrulmasına kadar önlüyo.. |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
3,5 cm yay ile düşürebilirsin, çok yüksek güzel durmuyor 206'lar
|
|
![]() |
|
bırde parkları audı modelı ledlı olan farlardan alırsan 10 numara olur... ama bunlar bıraz pahalı tabı takımı 400 500 lıra vardır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |