![]() |
|
206 bagajdan gelen tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canmurat666 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: yönetici Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canmurat666
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 21:57 |
arkadalar merhaba sizlerden bir yardım istiycem.benım 206 xs var gaza sağlam bastıgın zaman araç sağa cekiyor ustaya goturdum alt takımları değiştirdi ancak hala cekme devam edıyor.yarın tekrar goturcem basından bu tarz bı sorun gecen arkadas varmı yardım lutfen.
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine kilit karşılığını ileriye aldım ve kilitin girdiği plastik aksam vr karşılıkta o aşınmış onuda 180 derece döndürdüm. Bu şekilde sorunum çözüldü. Kilit karşılığı ile oynamasanız bile o plastiği çevirmenizi öneririm.
Yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
55be206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2011 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
ne kadar fazla bas o kadar az tıkırtı :)))))))))))
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam cecoli usta sağolasın bakacaz artıkın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kılıt bagaj kapagı ustundedır. kılıdın tuttugu dıl ıse altta saseye baglıdır. o dılın oldugu yerın ayarını degıstırmenız gerekecektır... vurmak yerıne oranın somunlarıını gevseterek bıraz kaydırabılırsınız...
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
o ses bendede var ya plakaya kağıt sıkıştırdım gitmedi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
ya bende de aynı sorun var tam olarak nereye mudehale edicez..bagaj kapağındaki kismami yoksa kilit kısmınami
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Kardeş aynı sorun bende de vardı. Ustam farketti. Altı eline çekici kilit yuvasına ufak ufak vurarak aşağı doğru indirdi. Şu an süper durumda. Ayrıca bagajı açarken de tok bir açış sesi çıkıyor. Sağlamım ben diyor yani.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
AYNI PROBLEM BENDEDE VARDI KENDİ USTAMA GÖTÜRDÜM PARA ALMADAN YAPTI. KİLİT MEKANİZMASINI SIKIŞTIRIYORLARMIŞ BANA SÖYLEDİKLERİNE GÖRE.
|
|
![]() |
|
206 ların kılıtlerı bıraz problemlı. zamanla bosluk yapıyor ve ses olusuyor...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bendede vardı, zamanla oluşuyor böyle şeyler. Ustaya gittim kilit kısmı bile biraz uğraştı tamamdır dedi sanırım biraz aşağı kaydırdı gerçektende daha gelmedi ses bagajdan. Sizinkide ondan olabilir.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
arkadaşlar bagaj kilit mekanizmasında degildir sorun değiştirmeniz gereken parça kilidin girdiği mekanizma yani araba şaşesindeki parça yaklaşık 15lira civarindan bilginiz olsun
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
İyi bakiimde büyüyünce aslan olsun .
Asfaltların kralı
![]() |
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Kedidir kedi
|
|
![]() |
|
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
umarım olur:)
|
|
![]() |
|
Anladım deneyeceğim yarın. Teşekkürler slnysf
|
|
|
![]() |
|
slnysf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
bendede vardı aynı sorun.. bende çok aradım bulmak için.. en sonunda bagajdaki kilit yuvasını gerdirip iyice sıktım halloldu.. istersen bi dene.. kspsktski değil bagajdaki yuva gevşemiş ve biraz kaymış bagaj tam oturmadığı için aynı şakilde ses geliyodu.. kilit yuvasını içeri doğru itip iyice sıktım umarım ordandır ve halledersin kardeşim
|
|
![]() |
|
Bugün aracın bagajından sesler gelmeye başladı. Yolda giderken ufacık bir çukura girdiğinizde, mazgaldan geçtiğinizde insanın sinirini bozmaya yetecek kadar bir tıkırtı bagajdan gelmeye başladı.
Neyse arkadaş var yanımda o çok sinir olur böyle şeylere, hemen durduk ve başladık ses kaynağını araştırmaya: 1- Öncelikle bagajda bi iki ıvır zıvır vardı, arkadaş kesin bunlardır dedi indirdik onları yok ses devam 2- Plakalık hafif oynuyordu, o zaman budur dedik sıkıştırdık, yok yine aynı 3- Arka koltuklara baktık sallanma falan yapmıyor 4- Stepnenin vidasıda sıkışık 5-En son bagaj kapağındaki plastik aksamı söktük ve bagaj kilit mekanizmasına ulaştık bize göre ses ondan geliyor. Çünkü bagajı normal kapattığımızda sesin geldiğini ve bagaj açma kolunu sıkıştırarak kapattığımızda (hatta baya set olarakta kapattım) ses gelmediğini fark ettik. Şimdi sorum daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Çözümünüz nasıl gerçekleşti? Not: Öğrenci olduğum için yenisini almadan kilit mekanizmasına yapabileceğim birşey olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |