![]() |
|
206+ comfort Landirenzo lpg montajı >>ve sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
orjinal_88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orjinal_88
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2012 Saat 19:22 |
gaz pedalında titreme var sorunum
|
|
![]() |
|
orjinal_88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orjinal_88
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba bende yeni atiker marka tüp taktırdım bende de aynı problem var bna yardımcı olurmusunuz?
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
taktıracam başka yolu yok yoksa araç benzinde gidiyor diye kafayı yiyecem
lpg yide hesapladım dediğim gibi litresi 1,99 tan 41 TL lik yakıt aldım tam bitmemiş ben bitecek diye bekliyordum :D gittim fulledim 41 tl aldı km me baktım 265 yazıyordu tabi 10 15 km si bunun benzinde gidildi ilk çalıştırma süresi. 40 liralık gaz ile 250 km yol bence süper nazar değmesin:D
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brc bayılerınde var sanırım bu parcadan. psa modulu dıyorlar. 100 tl gıbı bır fıyatı oldugunu duymustum. ama tam olarak nedır ne degıldır bılemıyorum. arkadaslarında soyledıgı gıbı her kontak acılısında sevıyeyı dogru gormeyı saglıyormus...
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Yararını zararını bende bilmiyorum ama çalışır öyle normal karbiratörlü sistemler gibi. içerideki düğmeye basılı tuttugunuzda evet cok sinir bozucu bişey yola cıktıgınızda hem benzin hemde lpg tüketiyor :D o modül sistemini peugeot yetkili servisindeki usta başı söyledi bana bir zararı olacagını zannetmiyorum ama yinede birdaha sormak lazım
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
benim aracımdada vardı o olay lpgliydi şamandıram bozuldugunda değiştirmek için içini açtıgımızda depo ağzına kadar benzinle doluydu göstergede son çizgideydi ona bende anlam verememiştim Bahtiyar arkadaşımında dediği gibi bazen yokuş aşağı ya da yukarı da durdugu zaman kendine geliyor olmuştu bende bir defa 2005 modeldi benim araçta seninki gibi gösterge şamandıraya değil tekere bağlıymış yol bilgisayarı olmasada tesisatı oldugu için öyleymiş servis söyledi ordaki ustama soruncada modül takıyorlar her kontagı actıgında resetleyip benzin almış gibi ölçüm yaptırıyormuş LPG takan yerler takıyormuş bu sistemi.
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
aracının suankı yakıtı ortalama ney yanı 20tl ile kac km yapıyorsun bende 206 xs var 80 km yapıyorum normal mı ya :S
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
ozamn yapacak fazla bişi yok ne yapalım kaderimize mahkum olucaz. yine benzin alacaz her gaz alışımızda oldu çok teşşekürler.
|
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bu konu benı asıyor yanı :)
benım aracımda boyle bır dert yok. cunku eskı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
anlamadığım 2 nokta var depo full olsa bile bu meret bitti gösterecek peki o bittiyi tekrar düzeltmek için benzin aldığımızda tekrar nasıl düzeliyor yakıt dolum yerinde sensörmü var acaba öle bişi varsa 1 lt aldığımızda araç tekrar eski yakıt durumuna gelmesi gerekiyor mantıken... 2 cisi bu böle giderse ilerde gösterge arızalanabilir bunun önlemi fln yokmu bahtiyar arkadaşım yokuş yukarı bıraktım aracı düzeliyor demişsin benim evimin garajı yokuşun önde gideni dimdik:D 2 3 gündür oraya bırakıyorum fakat düzelme yok... diyorsunuzki 30 40 liralık benzin alsan 1 ay yeter ben ona güvenemem gibime geliyor başka çözüm aramamız gerek şöle olsa her gaz aldığımızda 1 lt benzin alsak eski düzenine gelirmi. |
|
|
![]() |
|
sen ıcınde benzın oldugunu bılıyorsun sonucta. her ay 30-40 lıralık koymus olsan hıcbırsey olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
haklısın işte dün aynısı oldu benzin var olduğunu biliyorum fakat depo sonda git gidede iniyor pompa bozulacak diye 25 liralık benzin aldım fakat tekrar iniyor:D yani şimdi insede bizim depoda benzin var ama ayda 30 liralık alsak yada depo indiğinde alsak sonuçta depo benim depom dolunca haberim olur :D |
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
aynen öyle geçen buraya full istasyonu açıldı 3liradan alınca ilk defa fulleme şansı buldum %75e kadar iniyor bir müddet öyle gidiyor bi bakmışım tekrar full her ay30 lira benzin almanı öneririm az benzin iyi değil benzin pompası yanabilir |
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
yani şimdi araçta benzin var ama gösterge yok dior ölemi...
depoyu fulleyip arabayı hiç benzinde çalıştırmazsak bir müddet sonra o gösterge inecekmi yani hadi indi peki tekrar fullemek istesek aracı nasıl fulleyecez:D yada nasıl düzeltecez dik bir rampada dolu depo nasıl kendine gelecek zaten dolu:D yani bu sistem biraz farklı geldi bana araçta gaz telinin olmaması gibi bişi bu ki benim araçta yok oldugunu gördüm şaşırdım hava ile çalışıyor sanırım teknoloji nekadar ilerledi yaaw
|
|
|
![]() |
|
benim araçta da yok :))
|
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
ama aracta yol bılg yokmus........
|
|
![]() |
|
arac yol aldıkça göstergenin düşmesi normal hatta ışığı bile yakar ben yarı deponun üstünde benzin koyuyorum azalıp azalıp dik bi yerde kendine geliyordu her ay rütin olarak yapacağanız kmye göre benzin alırsanız bi sıkıntı olmaz bunun nedini gösterge tüketimi şamandıradan almıyor tekerler döndükçe gösterge iniyor
|
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |