|
yardım lutfen pioneer |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 15:56 |
wallahi süper olur ya
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
*mp4 *avi formatındaki videoları sorunsuz oynatabilirsin. *flv *mkv vs. oan formatları ücretsiz video dönüştürücü programlar ile dönüştürebilirsn.
nidesoft converter kullanıyordum ben çok güzel bir program carck ve setup için pm atabilirim istersen :)
Düzenleyen tigerland - 13 Mart 2011 Saat 15:31 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5750 indash serisi teypler CD yada DVD medya ürünleri içerisinde bulunan VCD yada DVD film yada klipleri sorunsuz gösterir. Sen ne tür video yada film denedinde görüntü alamadın.
|
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
taktıgım pioneer 5750 indasta video izleyeiyorum nasıl izleyebilirim video formatları nelerdir acaba
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |