|
Arabam 3000 devirde pusuyor yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 10:24 |
Gecmis olsun. |
|
Çetinler
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilgilenen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Tanıdık bi usta vardı onu aradım dün gelip arabayı işyerimden aldı,akşam getirdi sorunun gaz elciğinin kirlenmesi olduğunu söyledi (gaz elciği ne ise bilmiyorum) sökmüş temizlemiş yağlamış yerine takmış,Bilgisayarda hata mesajını silmiş,daha atak olmsı için değerlerini yeniden kodlamış,gerçektende araba eskisinden daha atak(umarım bu kodlamadan sonra yakıt sarfiyatı artmaz çünki bana rölantide yüksek sayıyor gibi geldi) masrafa gelince yarın gelir görüşürüz dedi anlicanız canımı nekadar yakacak bilmiyorum :))
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyler yanlis yonlendirmeyin lutfen. Arac en ufak bir arizadan bile kendisini koruma moduna alabilir. Bunun bir suru nedeni olabilir. Ariza buyukte olabilir. Bunu ancak bilgisayara baglatarak ogrenebilirsiniz. Tek bir nedene baglamak su anda imkansiz.
|
|
ask307
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arızayı söyleyim aynısı başıma geldi arıza lambası yaktı daha sonra 3000 devri geçmedi araba sorun enjektörler yada mazot pompası benim herikiside bozuk çıktı kötü mazottan moralini bozmak gibi olmasın ama 2400 tl para gitmişti 2008 yılında
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
fahri_y81
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bunu başka bir yerde okumuştum (yanılıyor olabilirim) egr valfi arızalanmış olabilir. Aynı şikayetlere sahip bir arıza.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
antipollution fault uyarısında da 3000 devirde kesici giriyor, motoru korumak için. servis şart.
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracinizi bilgisayara baglatip hatayi okutmaniz gerekiyor. |
|
Çetinler
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herhangibir hata mesajı vermiyor,sadece motor arıza ışığı yanıyor. |
|
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buna limp mode yani koruma modu deniliyor. Arac daha fazla zarar gelmemesi icin
kendini korumaya aliyor. Ekranda bir hata mesaji cikmasi gerek. Ne hatasi veriyor?
|
|
Çetinler
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet aracım 1.4 dizel
|
|
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracı direk bir servise çek bence . |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın dızel sanıyorum. bır sorun varkı motor kendını korumaya alıyor galıba. daha once bu tarz bır yazı okumustum. oradan aktarıyorum...
|
|
Çetinler
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2005 model 206 van sahibiyim,bu sabah işe gelirken arabamda motor arıza lambası yandı ve 3000 devirden sonra araba gaz yemeyip pusmaya başladı!!!!motor devri yükseliyor ama araba hızlanmayıp pusuyor.
Daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim acaba sorun nedir??????
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |