|
306 daki kilit sorunum var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 Saat 15:54 |
SAGOLASIN ARKADASIM INSALLAH DEDIGINI YAPACAGIM.INSALLAH SORUN COZULUR
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oncelıkle kapıyı tutan kolun dırek ustundekı 2 tane cıvatasını sokeceksın kı kapı sonuna kadar acılabılsın.
kapıyı actıgında kasadan cıkan kablolar bır dıslı soketle kapıya gırıyor. o soketı acacaksın.
yanında kucuk bır ayna olsunkı soketın ıcını goremıyorsun aynayla bakıp goreceksın. ıcınde kuf pas varsa pas cozucu ve temas saglayıcı spreyler (wd40, contact sprey vs) ıle temızleyeceksın.
sonra kablo tarafınada bakıp aynı bakımı yapacaksın.
erkek fıslerın egımlerını kontrol edeceksın dısı tarafına degmıyor olabılır.
devamında soketı bır elınle ıyıce bastırarak dıger elınlede diş kaptırmadan sonuna kadar ıyıce sıkacaksın.
kapıyı ac kapa ac kapa kontrol edeceksın. gerek duyarsan kalıtelı bır bez bant ıle soketın bır kısmını sarabılırsın. cunku ıcıne su gıdıyor olabılır ama bantla sarmadan evvel soketın dısını ıyıce yagdan kırden arındırmalısınkı bant ıyı tutsun veya bunun yerıne soketın dısını azcık sılıkonla sıvayabılırsın.
en son olarak kapının kolunun cıvatalarını takıp ısı bıtıreceksın.
bu temassızlık olursa olmadık zamanda araba kapılarını kendı kendıne acabılır... o temas saglanmadıgı zaman kapılar tekrar acıldıgı gıbı kılıtlıyken temas olmadıgı zaman kendı kendıne acılabılıyor. bu durum cok sacma ama boyle oldu benımkınde de yanı :((((
umarım acıklayabılmısımdır...
|
|
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SAGOLASIN ARKADASIMDA SUAN FRANSADAYIM. BENDE SOKTUM KAPILARIN SOKETLERINI AMA YINE AYNI. NE YAN AYNA CALISIYO NEDE KILIT ANLAYAMADIM GITTI. BURDAKI TAMIRCILER ANLAMAYINCA BU ARABA HASTALIGI DEYIP GECISDIRIYOLAR.
SEN COZUM YOLUNU DAHA ACIK ANLATIRSAN SEVINIRIM
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buna benzer sıkıntıyı bende yasadım kendım cozdum. kapılardakı soketlerde pas vs temassızlık oluyordur. ondan dolayı kapılar camlar aynalar vs calısmayabılır... on kapılardakı soketlerı acıp ıyıce kontrol etmelısın...
Düzenleyen cecoli - 05 Mart 2011 Saat 13:50 |
|
hhuzun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkese merhabalar. arkadaslar benim 306 200 modl hdi sw var
1. otomatik kiliti kapatyorum tekrar aciyo. dn tamirciye goturdum
tum kapilri soktu bakti birsey bulamadi..bu konuda blgisi olan aradaslar varsa ....
2. sorunda otomatik yan aynalar calismiyor
onada baktirdim
usata onada otomatik cevirme kolunun dileri asinmis olabilir dedi...
BU IKI KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. FR DEN HERKESE SELAMAR...
NERDE MEMLEKETIMINI USTALARI BURDA?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |