![]() |
|
206 bod perdem :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 09:08 |
|
arka camada yaptır zaten 3 parca satılıyor . arkadan uzunları yaksalar dahi gözü kamaştırmıyor gecceleri
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben bu perdeyı ılk gordugumde cok hosuma gıttı :)) bunun bır benzerını arka kapılarıma yapacagım ınsallah.
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 adet klipsi kapı fitillerine tutturuyorsunuz resimde görüldüğü gibi ve cam açılıp kapanabiliyor sıkıntı yok . sadece elini kolunu dışarı çıkaramıyosun :D
|
||
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
|
İnceledim ama bizim arabalar için olanını göremedim. 306 sahiplerini niye böyle ihmal ediyorlar.
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
filmsiz siyah camlı arabayı polis isterse bağlayabilir, zıtlaşırsan trafikten men bile edebilir, camlarının minimum %75 geçirgen olması lazım Düzenleyen d3n1s - 02 Haziran 2011 Saat 22:46 |
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
|
Bu perdeyi kullanıyorken yolculuk esnasında camları açmak istediğinizde perde sabit kalıyor ve camı açıyorsunuz. Öyle değil mi? Filmli camlara polisler kızıyor diye böyle bir perde yapmam doğrusu. Aracın camlarını siyah renkli camlarla değiştiririm daha iyi bence. Bildiğim kadarıyla filmsiz siyah camlı araçlara polisler bişey demez. Düzenleyen mustiii - 02 Haziran 2011 Saat 16:56 |
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
arkadaşlar bu pod perdeme cama nasıl tutturuluyo? bu perde olunca camlar açılamıyor demi?
|
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
güzelmiş kardeşim
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
evet katılıyorum. ayrıca bence cokta orjınal duruyor
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
teşekkür ederim
bu arada polisler bunlara laf edemez sök dese anında çıkarılabilen bi malzeme :) Düzenleyen dukenukem82 - 02 Haziran 2011 Saat 13:51 |
||
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
|
evet güzel bir çalışma olmuş.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
polisler daha keşfedememiş bunları.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
ben 2. el aldım ama sıfırı 125 tl hepsiburada da var
Düzenleyen dukenukem82 - 04 Mart 2011 Saat 20:02 |
||
![]() |
||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
fiyat nedir acaba?
|
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
sağolun değişik bişey olsun istedim bencede güzel oldu
![]() |
||
![]() |
||
|
Bencede Çok yakışmış güle güle kullan
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
araç xr presence 1999 1.4 8v 75 hp
polis bunlara karışamıyor , heralde sabit bi parca olmadığı içindir istendiğinde hemen çıkarılabiliyor . lpg taktıracam tüv e giderken çıkarmayı düşünüyorum mesela :)
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
araç RG değilki. perde süper olmuş.ben beğendim açıkcası. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Guzel olmus. Peki simdi bu illegal olmuyor mu? Yani eger cam filminin yasak olmasindan kasit icerisinin gorunememesi ise bunda da gorulmuyor degil mi? O halde neden o yasakta bu yasak degil?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |