![]() |
|
106 Şeffaf Sonar Angel Eye Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2011 Saat 09:23 |
Farlar street art nickli arkadaşımıza opsiyonlanmıştır.
Teşekkürler |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
darkred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PM attım ... Bu arada farlar araç üzerinden sökülmüştür kargoya hazırdır.... Düzenleyen darkred - 08 Mart 2011 Saat 12:27 |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ARKADAŞIM BEN DÜŞÜNEBİLİRİM CEP YAZARSAN KONUŞABİLİRİZ..
|
|
![]() |
|
Günceldir :)
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Aynen bende ön lastikleri tahta takoza cıkartarak söküyorum tamponu liftede çıkamıyorum krikoyla desteklemeden :D
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Liftsiz tampon indirmek işkence, bilmez miyim..
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim farın alt tarafında 2 adet civata mevcut.106 larda far değişimi için tampon sökülmesi şart..
Aslında 4 adet civata tutuyor tamponu ama malum araç yere yakın olunca sökmesi cok zorlaşıyor :) Düzenleyen darkred - 01 Mart 2011 Saat 21:32 |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Anladım. Ben de kendiniz takabilirsiniz deyince tampon inmeden takılıyor sandım. Keza tampon indirmeyi bilmediğim için size iyi satışlar diliyorum. :)
|
|
![]() |
|
Tamponu indirmeden takamazsınız.Arabanın far tesisatına direk takılabilir sekildedir.Tampon söküldükten sonra farı yerine civatalayıp kablo bağlantılarını 10 saniye içinde yapabilirsiniz...Elektirikçiye bağlatma parası vermenize gerek yoktur...
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Kendimiz nasıl takabiliriz? Daha doğrusu tamponu indirmeden nasıl takılacak?
|
|
![]() |
|
Farlar street art nickli onur beye satılmıştır.Hayırlı olsun.Konu silinebilir...
Düzenleyen darkred - 08 Mart 2011 Saat 12:27 |
|
PA GTI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |