|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | |
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 21:25 |
muaynede katalizor ve orta susturucu olmadan gecirmiyorlar, 2 senede bir hepsini soktur taktır zor is ya
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HEMEN VALLA NEDEN AKIL EDEMEDİM Kİ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi Pepee'ye gönder :))
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SLİNCERLİ EGZOZDA ELİMDE MEVCUT KOCA GENİŞ AĞIZ CARUB VAR SUBARU EGZOZU... BOŞTA DURUYOR... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O EGZOZ SİSTEMİ BENDE DE VAR 450 TL CİVARI TUTTU .. KATALİZÖR VE ORTA SUSTURUCU İPTALİ 51 LİK DÜZ BORU FALAN.. DEDİKLERİ GİBİ YOLDA GİDERKEN ARABALARIN ALARMLARI ÖTÜYOR POLİSİ GÖRDÜM MÜ SİNEK SES YOK .. YAKIT OLAYINA GELİNCEE BENİM ARABA ZATEN ÇOK ÇOK YAKIYOR EGZOZU AÇTIM MI DAHADA YAKIYOR O SESİ DUYMAK İÇN 5000 6000 DEVİR ASILIYOSUN ... SESİ KISTIN MI GAZA GELMİYOSUN AMA AÇTINMI MOTORDAN SANKİ CANAVAR ÇIKIYOR GİBİ... |
|
SHQIPTAR
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merak ettiğim bir sistem. hayırlı olsun. sizden kaliteli bir video bekliyorum. |
|
ozncnercn
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hocam konuyu sonradan gördüm bu hafta bende egzoz taktırdım aracıma ama elektronik olarak kumandalı sistem bugün videosunu çekip siteye en kısa zamanda yükleyim tek düğmeyle araçların alarmları ötüryor tek düğmeyle araba fabrikasyon sesine geri bürünüyor ve çok eğleniyorum açıkçası :))
|
|
hayat direnmektir
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rockman forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasak. Ayrıca profil bilgilerinde eksik onları doldururmusun nereden katıldığını göremedik. birde imza kısmına aracının bilgilerini yazarmısın.
ottonun kalitesi ortada ama bir ses için 250-300 TL arası vermek bana göre biraz fazla olduğu için daha uygun fiyata otto kalitesinde olmasada ona yakın bir kalitede No Name marka bir egzoz aldım. Çokta memnunum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okan mutlaka aracını farketmişimdir ama yinede tanıyamamışımdır neredeydim merak ettim doğrusu (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
rockman
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENDE TİTANUM YANIK UÇLU OTTO VAR SESİNDEN MEMNUNUM :D OTOMATİK 306XT M WAR VE YOUŞ YUKARI ÇIKARKEN SOL ŞERİDİ BOŞALTIYORUM SİLENCERI TAKMAYI GEREK YK. SAYGILAR OTTO ON NUMERE
|
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dün metin aracını kadiköyde gördüm aracımın arkasına yanaşmıştı :=) bekliyemedim kusura bakma yenge falan vardı sanırım arabanda :=)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Süper olmuş metinim hayırlı uğurlu olsun benim emektar yaşlı aslanın sesine benziyor aynı seninki yaş farkı var tabi daha bir güzel çıkıyor Ceza meza yemessin inş... Darısı benim başıma artık
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim,
fırsatım olursa egzoz sıcakken ve gündüz çekeceğim daha anlaşılır olacak inşallah.
|
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arayıpta bulamadığım video paylaşım için teşekkürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ha ha ha ha ha
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol almıyayım (:
istersen benim egsozu vereyim sana biraz kulaklarının pası silinsin (:
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk başlarda pek fark yoktu ama şimdi içi kurum doldu sanırım birde ısınınca çok fark ediyor, silencerliyken bile sesi yüksek çıkmaya başladı.
dün silenceri çıkarttım ses depremi etkisi yapıyor aracın içi titriyor tırstım silencerini geri taktım (:
|
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi bakalım :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
once yakalasın sonra ses cıkartması kolay kanka
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
knk polis amcalar seni bi yakalarsa sesin kralını çıkartırlar :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |