![]() |
|
CEP TLF KAPI AÇMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 18:43 |
sorun yok denemiş olduk teşekkürler
![]() |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
bariska ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben elektrik-elektronik mühendisiyim, teknik olarak böyle bir şey MÜMKÜN DEĞİL.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
FACEBOOK TA BANA MSJ YOLLANMIŞ DAHA BİR SÜRÜ ŞEYLER YAZIYORDU BEN SADECE İŞİMİZE YARIYANI PAYLAŞMAK İSTEMİŞTİM.....
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
arkadaşlar başarısız az önce denedim :))
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben denemiştim :))) Ne yazık ki olmuyor.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Teknik anlamda mümkün olmayan bir şey fakat bugün deneyeceğim. izmit'teyim, Bursa'dan bastırıcam. :)
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bu arada hangi sitede yazmış bunu ? |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
banada pek mantıklı gelmedi denicem ama birazdan olmassa eğer kontür parasını alırım
![]() |
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
bence yalan pek mantıklı değil
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
Ben de her duyduğunuza inanmayın derim.
|
|
![]() |
|
acıkcası benımde aklıma yatmadı. cunku uzaktan kumandanın yaydıgı frenkansı mıkrofon hıssedıyor olsaydı kumandaya basılacagı zaman ses kaydı yapardık ve o ses kaydını caldırdıgımız zaman kapılar acılır kapanırdı. bana gorede olacak bırsey degıl... :))
|
|
![]() |
|
bence bole bır seyın olma olasılıgı bıel yok
|
|
![]() |
|
BU BİLGİYİ YENİ İNTERNETTEN BULDUM ARACIMDA YANIMDA OLMADIĞI İÇİN DENEMESİNİ YAPAMADIM.DENEMEK İSTEYEN OLURSA SONUCUNU PAYLAŞSIN YADA CVP İÇİN BEN DENER YARIN YAZARIM...
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bence denemeli sonra paylaşılmalı !
tşk
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Yuh derim başka da bişey demem :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
DAHA HENÜZ DENEMEDİM AMA MUTLAKA DENİCEM EĞER OLURSA ÇOK İYİ...
|
|
![]() |
|
denediniz mi
|
|
![]() |
|
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ
Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız açılacaktır ve Bagaj için de geçerlidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |