![]() |
|
carbon clean gereklimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 20:22 |
bencede gereksiz bir uygulama ama şu bpr katkı malzemesini araştırıyorum yağ değişiminde bakalım karar verirsem onu ekleyeceğim
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektör temizleyici kullanın. Bir nebze o işlemi görür. Ne zararı var ne yan etkisi. Hem yakıtı azaltıp, performansı da arttırıyor. (Tabi o psiklojiyi yerleştirmeniz lazım katkıyla kullanırken
![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
bana yapmadılar aracım 145 binde diye daha önce yapmadıysan yapmam dedi yetkili servis 100binden az olacakmış km.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tüm ustalar senin gibi müşterisi olmasını ister :) bizim buradaki ustalar gerekli bakımları bile zar zor yaptırtıyorlar :))) |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
böyle bi ustam olmadı hiç ![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibi bişey demek istiyor usta :)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
usta felsefeci herhalde
![]() |
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
carbon clean yaptranlar varmı aramızda arkadaslar
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu durumu ustama sordum bana elleri yağlı birisinin ellerini sabunsuz yıkaması gibi birşey dedi. Yani çok bişey bekleme ama faydası da eh işte dedi.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
gereksz o zmn
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
yakıt artısı olmadı ama azalmada olmadı bır şey degısmedı sadece yaptırmıs olmak ıcın yaptırıcam :D komedi yani
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
cok iiiiimiiiş
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Lastiğin havası iner yakıt artar, yağmur yağar yakıt artar, süspansiyon bozulur yakıt artar, oturursun yakıt artar, kalkarsın yakıt artar, uyursun yakıt artar. Herşeyde artar. Bunda da artar kesin =) |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
yanı ıse yarıyormu merak edıyorum bırde yakıt artısı oluomu kurumlar temızlendıgı ıcın araba dahamı fazla yakıo
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Pardon 80 TL ye yaptırdım yukarıda 50 TL yalnış yazmısım bosch servıste yaptırdım kocaeli.
|
|
|
|
![]() |
|
ben 135.000 km de yaptırdım araca bır fark goremedım aracım HDI , ama zararıda yok 50 tl ye yapıyorlar 185.000 KM de yenıden yaptıracagım mayıs gibi aracım su anda 175.000 km de 10.000km sonra yani :)))
|
|
|
|
![]() |
|
bir kacsitede okudum carbon clean işemi yapılıyormus. motordaki urum temızlenıyormus bu ıslmde yararlımı szce?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |