![]() |
|
amortisör patlamışmıdır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 14:25 |
YARIN GÖTÜREYİM ÖN DÜZENCİYE ZATEN 5000 KM DOLDU HER 5000 KM DE ROT BALANS YAPTIRIRIM ARABAYI GÖTÜRMÜŞKEN ONUDA HALLEDEYİM ARADAN ÇIKSIN.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce bi ön düzenciye götür. Alttan bakınsınlar anlarlar zaten. Benim arka torsiyon panelinin amartisör lastiği yırtılmış haberim de yoktu. Arabayı ön düzene götürmüştüm. Şansa ordaki usta dedi. 80 TL girdi :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen göster için rahat etsin bence
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
servise götürsem net bir cevap alırmıyım arkadaşlar, daha başka şeylere zarar vermişmidir diye
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
lok lok diye bir ses çıkar kasislerde normalinden değişiktir.çamurluğun içinde yağlanma olur.inşallah böyle bir durum yoktur
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amortisörün etrafı zamanla yağlanır ve kasislerde ufak çukurlarda dibe vurma yapar
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
amortisor patlagını bir araçta gördüm. amortisorun patladıgı yerde süspansiyon kalmıyor direk vuruyor öyle düşün.
|
|
![]() |
|
selam arkadaşlar. 1-2 saat önce sağolsun belediye koca bir çukur açmış hızlı şekilde çukura girdi çıktı ama çok ses çıktı sandımki arabanın ön tarafını orda bıraktım acaba bişey olmuşmudur. 3 km falan gittim ses falan yoktu ama, amortisör patlasa nasıl belli eder arkadaşlar,
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |