|
407 ARIZASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
maslakpeugeot
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maslakpeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 Saat 19:58 |
Araç turbo basınç sensöründe arıza gözüküyor. Büyük ihtimalle bu parçanın değişmesi gerekiyor . nerede ikamet ediyosunuz. istanbulda iseniz yardımcı olabilirim. iyi akşamlar |
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla arkadaşım öncelikle hoşgeldin.. motorun nedır ne işdir bılmıyorum ama aklımdaki dusunceyı kendı mantıgımın yuruttuğü sekılde aktarıcam doğru yanlış bilmiyorum ama aklıma tek gelen acaba diyorum bu arabada turbo varmı yokmu bılmıyorum ama motorun ivmelenmesi için gereken turbo akımı giriş çıkışmı yok desem turbomu dönmüyo desem her neyse yani benim aklıma sadece turbo varsa eğer turbo geliyo sonucda araba hızlanamıyosa bence sorun turbo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ONCELIKLE ILGINIZ ICIN TSKRLER BUGUN UYE OLDUMDA HATALARIM OLABILIR IZMIRDEN 407 SAHIBIYIM ARAC
ARAC HANGI HIZDA GIDERSE GITSIN PARTFIKUL ARIZASI VERINCE 3 BIN DEVIRDE YAPABILECEGI HIZA DUSUYOR ÖRNGN 2 VITES 40 3, VITES 50...5 ,VITES 80 GIBI
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oncelikle kendinizi "uyelerimizi taniyalim" basligi altinda kisaca tanitmaniz gerekiyor.
Araciniz 3000 devri gecmiyor. Peki belirli bir hizi gecebiliyor musunuz? Yoksa hizda da boyle bir engel var mi? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR 2008 407 VAR AMA BIR TURLU PARTFIKUL SORUNU COZULMUYOR ARAC 3 BIN DEVRİ GECINCE BITIYOR ISTER 1. VITES ISTER 5. VITES ARAC 3 BIN DEVRI GECMIYOR SERVIS KATKI MADDESI ILAVE YAPTI AMA DEGISMEDI NE YAPABILIRIM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |