Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1.4 motor 206 otomatik vites
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

1.4 motor 206 otomatik vites

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sedat Yıldırım Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1.4 motor 206 otomatik vites
    Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 20:32
Uzun araştırmalar sonunda,benzinli,otomatik 206 XR aracımın yakıtını şehir içi 36 kuruşa indirmeyi başardım.Bunuda siz değerli kardeşlerim sayesinde başardım.Çünkü sizlerden aldığım tecrübelerinize dayanan bilgileri tatbik ettim.
1-Her zama gittiğim sol şerit sevdasından vaz geçtim.(Benim için çok zor oldu)
2-evden işe 7.5 KM yol yapıyorum.İşe vardığım da daha motor 90 dereceye gelmemiş oluyor.
Yani motoru hiç sıkıştırmıyorum.
3- Asla önümdeki aracı yakın takip etmiyorum ki,her defasında fren kullanmak zorunda kalmayayım.
4-Rampalara yukarı çıkarken,inandına faydasız bir şekilde gaza yüklenmiyorum.
Aynen buradaki bir kardeşimizin,ayağınızın altında gaz pedalı değilde,yumarta varmış gibi gaza dokunun dediği gibi yaptım ve başardım.Böylelikle daha sakin araba kullanmasını öğrenmiş oldum.
O yüzden der ya bir ata sözü,"bir bilene sor".Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Aracım 97.000 Km olduğu için,şanzuman yağının da yeni mi eski mi olduğunu bilmediğim için,
garanti olsun diye şanzıman yağını değiştireyim dedim.Avcılar yetkili Peugeot servisine sordum.
Şanzıman yağı değişimi ile beraber 230 TL dediler. İkitelli yetkili Peugeot servisini aradım sordum,
onlarda 220 TL dediler. Harici servislere sordum 160 TL dediler.Kimisi yetkili servisin haricinde asla
başkasına değiştittirme diyor,kimiside boşuna 80-100 TL verme diyor.Gönlüm yetkili servisten yana,
maddi dururmum çok kısıtlıolsa da 160 TL diyen servislerden yana.
Şanzuman yağına bakılarak yeni mi eski mi olduğu tesbit edilebiliyor mu acaba?
Sizin bu konuda ki fikriniz veya tavsiyeniz nedir acaba?
Rab'bime emanet olun.Berat kandiliniz mübarek olsun.Selam ve Dua ile.
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Gerçek dost ancak O'dur...
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 23:11
Orjinalini yazan: alisuat alisuat Yazdı:

Orjinalini yazan: Sedat Yıldırım Sedat Yıldırım Yazdı:

Önceki gün köylümüz olan bil galerici benim arabayı denedi,dik bir yolada durdu,
vide "D"'deyken,araba durunca ne gaza ne frene basmadı.O zaman araba başladı geri geri kaçmaya.Ama bayağı dik rampaydı fakat araba yoluydu yani.Bana araban bu yüzden iyi çekmiyor,
ve benzini çok fazla yakıyor dedi.Çaresi nedir dedim,iki çare var dedi.Ya şanzumanı söktürüp,
debriyaj balatalarını değiştireceksin, o da 1500-2000 TL civarı tutar,ya da arabayı satacaksın dedi.
Arabanın geri kaçması gerçekten şanzumandan dolayımdır acaba? Eğer öyleyse yaptıramam zaten,mecburen satarım.

çok dik yokuşta kaçması normal , 100 metre mesafede tahmini kot değişiminin 10 metre olduğu bir yere git kaçırmıyorsa sorun yoktur. biz sıfır corolla aldık ki şanzımanı en iyi araba derler oda kaçırıyor dik yokuşlarda, performans olarak 307den biraz iyi ama çok fark yok hatta köklesen 50 60 a kadar 307 burun verir, pejoların şanzımanlari nazik çok hor kullanmayacaksın vakti saati geldimi vanalarını ve şanzıman yağını değiştiriceksin

Benim dediğim yokuş,gerçekten çok dik yokuştu,vite "D" pozisyonundayken durdu frene bastı,ve frenden ayağını çekti,araç geriye kaymaya başladı.Ama normal yokuşlarda sorun yok.Sizin dediğinize göre demek ki normal arabamın durumu.
Arabayı alalı dört ay oldu,arabanın daha önceki sicil durumunu hiç bilmiyorum,yani hangi bakımları yapıldı,şanzıman yağı ne zaman değişti,motor yağı ne zaman değişti.Aracı aldığım kişi alım satımcı olduğu için o da net bilmiyor aracın durumunu.Aracı ilk çalıştırdığım zaman kilo metre göstergesinde 16500 yazıyor,bir kaç saniye sonra normal kilometreyi gösteriyor.Aracı aldığım kişiyue sordum bunun anlamını.Bana dediki,aracın 16500 kl,ilometre sonra genel bakımını yapmak gerekiyor.Triger,motor yağı,şanzıman yağı,filitre vesaire bakımları.Triger kayışına bakıyorum,hiç bir defarmasyon görünmüyor,her hangi bir çatlama,renk değişimi gibi şeyler yok,kayış temiz görünüyor.
-Birde bu kelebek temizliği denen şey bu araçta da var değil mi?
Aracın enjeksiyon temizliğini,bildiğimiz karbiratörcüler mi yapıyor.Böyle bir enjeksiyon bakımını kaç paraya yapıyorlar acaba?
Çok sorular sorduğumun farkındayım,ama ilk defa otomatik vites ve Peugeot araba kullanıyorum,o yüzden de yanlış yapmamak için,öğrenmek istiyorum.Bana zahmet edipte bilgi veren kardeşlerimizden Allah (Azze ve Celle) razı olsun İnşaAllah.Selam ve Dua ile.
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
emreyilik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 09:49
Bu arada 3 satır 206 ekranı arıyorum bilgilerinize :)
Yukarı Dön
emreyilik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreyilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 09:48
Selam arkadaşlar,,

Bende de 206 Xline 2006 model triptonik var. Dün aracı servise götürdüm çok yakıyor diye..Bilgisayara bağladık ortalama 10.2 yakmış ama servis burdan 90 km ilerde ve uzun yol..Bilgisayara göre son 100 km de 5.5. yakmış. Bu da çok iyi bi değer. Demek oluyor ki şehir içinde 10 civarı yakıyor..Ne yaptıysam düşmedi..Değişmediğim filtr kalmadı :)
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 02:21
Orjinalini yazan: Sedat Yıldırım Sedat Yıldırım Yazdı:

Önceki gün köylümüz olan bil galerici benim arabayı denedi,dik bir yolada durdu,
vide "D"'deyken,araba durunca ne gaza ne frene basmadı.O zaman araba başladı geri geri kaçmaya.Ama bayağı dik rampaydı fakat araba yoluydu yani.Bana araban bu yüzden iyi çekmiyor,
ve benzini çok fazla yakıyor dedi.Çaresi nedir dedim,iki çare var dedi.Ya şanzumanı söktürüp,
debriyaj balatalarını değiştireceksin, o da 1500-2000 TL civarı tutar,ya da arabayı satacaksın dedi.
Arabanın geri kaçması gerçekten şanzumandan dolayımdır acaba? Eğer öyleyse yaptıramam zaten,mecburen satarım.

çok dik yokuşta kaçması normal , 100 metre mesafede tahmini kot değişiminin 10 metre olduğu bir yere git kaçırmıyorsa sorun yoktur. biz sıfır corolla aldık ki şanzımanı en iyi araba derler oda kaçırıyor dik yokuşlarda, performans olarak 307den biraz iyi ama çok fark yok hatta köklesen 50 60 a kadar 307 burun verir, pejoların şanzımanlari nazik çok hor kullanmayacaksın vakti saati geldimi vanalarını ve şanzıman yağını değiştiriceksin
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 21:04
Arabanın eksozunu değiştirdimya,bu gün tekrar yakıt aldım ve yakıtın 385 kuruşa düşdüğünü gördüm.
Bunada çok sevindim doğrusu.Birde arabaya enjeksiyon temizliği yaptırsam belki biraz daha mı düşer acaba diyede düşünüyorum...:))
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 00:02

Düzenleyen Sedat Yıldırım - 21 Haziran 2011 Saat 18:25
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:06
Bu gün gittim 20 TL verdim orijinalmiş benzin filitresi aldım.Sonra tanıdığım egzosçunun kanalına çektim arabayı,arabanın altında baktım,filitreyi bulamadım,kendim değiştirecektim.Sonra tamirciye gittim,o da baktı ve o da bulamadı.Sonra dediki bunda benzin filitresi yok,bunların bazı modelleri filitresiz.Filitre deponun içinde dedi ve aldığım filitreyi geri verdim.Dün egzosu değiştirmiştim,yarın kilometreyi sıfırlayıp benzin alacağım,bakalım hiç yakıtta düşme olacak mı? Egsozcu egzosunuz çürümüş demişti.Hayırlısı İnşaAllah.
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 23:35
Orjinalini yazan: sertacizm34 sertacizm34 Yazdı:

hayırlısı sedat kardeş. sürekli gidip geliyorsan ve dur kalk yapıyorsan bencede aracını değiştirme yoluna gitmen mantıklı bir karar olur.bende hergün pendikten gebzeye gidiyorum.sabahları o trafiğe uyuz olduğum için dolmuşa binmek daha mantıklı geliyor. meraklısı çoktur otomatik vitesin umarım hemen dilediğin fiyata satarsın.

Allah (Azze ve Celle) razı olsun değerli kardeşim.
Mevla gönlüne göre versin İnşaAllah.
Bu gün arka susturucuyu değiştirdim,resmen içi çürümüş.
Belki bir ümit yakıtı düşer diye umut ediyorum.
Hayırlısı olsun İnşaAllah.
Selam ve Dua ile.
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 23:33

Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

otomatic keyiftir.. lüxün pazarlıgı olmaz :))

aynen katılıyorum kardeş.

Katıl kardeşim katıl,ben katılamıyorum maalesef...
Hayat beklenmedik şeylerle dolu.
Mevla korusun...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 23:31

Bedensel özürlü olmanında pazarlığı yok kardeşim.
Rab'bim kimseye vermesin,verince arabası da ihtiyaç değil,lüks sayılıyor böyle.:((
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
sertacizm34 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sertacizm34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 00:21

aynen katılıyorum kardeş.
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sertacizm34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 00:18
hayırlısı sedat kardeş. sürekli gidip geliyorsan ve dur kalk yapıyorsan bencede aracını değiştirme yoluna gitmen mantıklı bir karar olur.bende hergün pendikten gebzeye gidiyorum.sabahları o trafiğe uyuz olduğum için dolmuşa binmek daha mantıklı geliyor. meraklısı çoktur otomatik vitesin umarım hemen dilediğin fiyata satarsın.
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 00:15
Yukarı Dön
fTh206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Haziran - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fTh206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 00:13
Orjinalini yazan: saw50 saw50 Yazdı:

arkadaşlar 1.4 motor 206 otomatik arabların benzin yakışı nasıl özellikle şehir içindeki yakış mıktarları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

teşekkürler saygılar...
walla baya yakıyo benzini ama her otomatik araç çok yakar biraz
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 23:41

kardeş dediğin gibi ama güvendiğin birisi olmazsa olmaz.100 tllik benzinle 200 km diyen arkada vardı.ben 220 tl ile 875 km gittim en fazla.ama araba fazla yaktığında bilki biyerlerde mutlaka bir problem vardır.uzun yolda cidden sanki hiç yakmıyo. tam yarım depo vardı 150 km gittim yerinden oynamadı ibre.

Ben maalesef,mecburen araba ile işe gidiyorum,rahatsızlığımdan dolayı.
Güngören'den Yenibosna'ya,gişi geliş toplam 15 kilometre yapıyor ve çok trafşk oluyor yolda.
Adım başı ışıklar,adım başa sağa sola dönüşler,sürekli dur kalklar.5 dakikalık yolu,15-20 dakikada gidiyorum.O yüzden bana şehir dışı değil,şehir içi az yakması yarar,yoksa neyleyim ben uzun yolu.
Uzun yolu ancak senede bir kere gidip geliyoru memlekete,gidiş geliş 2000 Km.
Bana şehir içinde az yakan lazım.Durum onu gösteriyorki ben bu aracı satacağım.Yarın bakalım
susturucuyu değiştireceğim İnşaAllah.Bakalım hayırlısı olsun İnşaAllah...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sertacizm34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 23:34
kardeş dediğin gibi ama güvendiğin birisi olmazsa olmaz.100 tllik benzinle 200 km diyen arkada vardı.ben 220 tl ile 875 km gittim en fazla.ama araba fazla yaktığında bilki biyerlerde mutlaka bir problem vardır.uzun yolda cidden sanki hiç yakmıyo. tam yarım depo vardı 150 km gittim yerinden oynamadı ibre.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sedat Yıldırım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 22:40
Bu gün bir egsozcuya gittim,arka susturucunun değişmesi gerekir,içi çürümüş dolmuş dedi.
Birde katalizöre kadar olan boru değişecek,bu da yakında delinir kırılır dedi.
Ne kadar dedim normali 200 TL,Kalvenizli olan 230 TL dedi.Maaşı daha almadığımdan yaptıramadım.
Tanıdığım bir tamirci ustaya gittim sordum ona,aracım 50-60 kuruş civarı yakıyor dedim.Baktı aracı kontrol etti,dediki aracının çekişi berbat,gaza basıyorum banamısın demiyor,resmen zorlanıyor.
O yüzden çok yakıyor dedi.Çaresi nedir dedim,Kapak açılacak sekmanlar vuruyor ve sekmanları değiştireceğiz dedi.Kaç para olur dedim,450-500 TL civarı tutar dedi.O zaman arabanın çekişi artar ve yakıtı 35 Kuruşa düşer dedi.Ben bir düşüneyim dedim ve tamirciden ayrıldım.3-4 gün önce bilgisayara takdırdığımda da hiç bir hata çıkmadı.Ben bu bu işten bir şey anlamdım.Bilgisayar arabada arıza yok diyor.Diğer usta sekmanlardan diyor,sekmanlar vuruyormuş.Birisi egzos diyor.Birisi bu yakıt çok diyor,birisi bu yakıt normal diyor.Kafayı yedim resmen...:((
Arabamı seviyorum ama o beni sevmiyor.Yakıtı ne yapacağım anlayamadım.Sahibinden.com'a ilan verdim,satabilirsem satacağım...
O' ne derse o olur.
O' ne derse o odur.
Eğ başını ey gönül.
Sedat Yıldırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sertacizm34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 03:02
Banada söylemişlerdi otomatik-benzinli alma die ama gittim o denk geldi :) Satıcıda dürüsttü zaten otomatik keyif işidir ne yakıyo diye sorgulamıcan demişti. Aylık limitimi zorlayınca binmiyorum çözümüm bu oldu yoksa herşey normal arabada. 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sertacizm34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 Saat 02:52
Bende 2000 otomatik 1.4. 206 var. full depo doldurduğumda 55 lt kadar 220 tl desek 875 km. şehiriçi/şehirdışı kullanım oldu. maksimum 250 km. şehirdışıydı. Çok fazla araca binmediğimden dolayı bir daha da ölçme gereği duymadım ama ayda maksimum 150 tl benzinle idare etmeye alıştım. sürekli shellden alıyorum ve kolay kolay da frene basmıyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5835 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1034 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 230 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49194 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 471 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 289 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 510 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1740 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 985 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3674 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26065 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English