![]() |
|
orijinal navigasyon satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 Saat 09:45 |
sanırım kimse ilgilenmiyor.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş bunda dijital tv anteni var mı analog tv mi. 206 sedan için düşünüyorum ebaydan da sürekli bakıyorum. Sendeki teyp sistemi tabikide ordakinden daha kaliteli inşlah sen satmadan bu iş için para ayarlayabilirim.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Sağolun eski kasa 307-206 için uyumlu
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
307 yi satmamıs olsaydım düsünürdüm bu sistemi hayırlı satıslar :)
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
aracın el freni,farı vs bilgi ve hata mesajları görünüyor
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
yol bilgisayarı ort. anlık tüketimler vs. onlarıda gösteriyor değilmi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
kendim topladım ve yazılım yükleyip mp3 çalar hale geldi ayrıca ekran modifiyesi yaparak seyir halinde video izlenir hale geldi.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bu sistem senin aracında orjinalmi vardı yoksa kendinmi sonradan topladın sistemi çıkardıktan sonra normal teyp mi taktın yerine.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
RT3 araçta çalışması için peugeot planet cihazı ile rt3 e aracın şasi numarası yazılması gerekiyor aksi takdirde cihaz sürekli bipleyerek uyarı veriyor.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
batuhan55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan55
bu olaydan bahsedermısınız?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
fiyat alabilirmiyim.
tşk. |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
montaj işi kolay önemli olan şasi no yazılması.
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ebay'deki satılık DVD'nin ilanında "Great Britain / Ireland with major roads of Europe" diyor, yani Avrupa'daki ana (büyük) yollar ve İngiltere / İrlanda diyor. Buradan hareketle içinde Türkiye'nin detay haritalarının olması mucize olur, ancak otobanlar ve belki Ankara'daki eskişehir yolu gibi yollar vardır. |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
montajını yetkili servis yapar. Ancak 307 için yetkili servis direk montaj yapabilir, başka araç için düşünürseniz bazı aparatları özel yaptırmanız gerekir, misal 206'ya takılacaksa 206'lardaki yol bilgisayarının olduğu yere bu ekran için özel yuva yapılması gerekir. |
|
![]() |
|
ingiltere ve irlanda için harita güncellemesi bu, içinde Türkiye haritası olacağını sanmıyorum. Başka ülkelerin haritalarını da içerse yazardı. Bunun dışında en olası ihtimal genel olarak Türkiye'nin de olması ancak bahsi geçen satılık RT3'ün içinde Türkiye haritası yok, bu da demek oluyor ki navigasyon özelliği bu DVD alınsa bile tam anlamıyla kullanılamayacak. Örnek, ingiltere ve irlanda DVD'sinde genel hatlarıyla Türkiye var, ama ben bilmediğim bir şehre gittim ve bana detay bilgi lazım, bu detay bilgi o irlanda-ingiltere DVD'sinde olmadığı için bana yolu tarif edemeyecek. Sanırım bu biraz daha açıklayıcı oldu. Spesifik olarak Türkiye haritası lazım, ingiltere güncellemesiyle olacak iş değil bu. |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
açıklamasında avrupa ile beraber ingiltere ve irlandayı da kapsar diye belirtiriyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
diyelimki rt3 e talip oldum , montajını nasıl yaptıracağız ve ne kadara mal olur yaklaşık montaj işlemi
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
iyi de bu sadece ingiltere ve irlanda için harita güncellemesi, bu cd'nin içinde Türkiye haritası olacağını sanmıyorum |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu program uyarsa vedandinc arkadaşımızın navigasyonu dört dörtlük olur ozaman almayanın vay haline (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Ben 2004 model eski kasa 307 de kullanıyordum
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |