![]() |
|
çelik janttan sonra araba da tak tuk sesleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 Saat 23:09 |
jantlardan degıldır kardesım 195*50*15 taktım ben eskısı gıbı bı fark yok bende janttan dolayı olsa lastıgını parcalarsın zaten amortisorlere baktır sen lastıkde yokdur
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardes ustaya git....yada servise..ses onden geliosa salincak tamponlarindan gelebilir benimkisindede ayni sorun vardi 6 ayda zor buldum arizayi...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim ön iki lastik dunlop arka biri dunlop digeri marshal yani biri farklı ondandamı olabilir acaba :D |
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastiklerinin markası ne bnde sonar var ve hiç memnun değilim denildiği gibi çok sert ve ses yapma olasılığı çok yüksek.
|
|
![]() |
|
185/55/14 bende var jant değiştirdim amortisör değiştirdim ve o ses hala gitmedi tahminimce spor helezonlardan kaynaklanıyordur. çünkü komple ön takım değişmişti motor kulakları vs dahil spor kalın helezon takıldığı için amortisörlerinde ömrü çok çabuk gidiyor amortisör değiştirirken helezonlara da baktır bence.
|
|
![]() |
|
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
takmalımıyım yayı arkadaşlar sizce
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar sizin degerli yorumlarınızı değerlendirecem inşaallah amortisörlerde bişey yoktur sadece yay takmalımıyım takmamalıyım onu da öğrenebilsem sizden çok güzel olurdu
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadasım sorun yok aslında sen daha oncekıne alıstıgın ıcın onla kıyasladıgın ıcın bu yoruma varıyor olabılırsın aynı jant ve ebatta senın arabanın aynısına bınersen farkı anlarsın sonucta celık jant 15' bıraz ses yapabılır bunda lastıklerın markasıda etkı eder yumusak sert olması baska bır araca bın dene derım sonucta daha once bozuk olmayan alt takım ve amartısor jant takıldıktan sonra bozulmaz genede bır baktır derım gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
YANAK BOYUTU KÜÇÜLÜNCE ARABA DAHA KÜÇÜK ÇUKURLARDA BİLE DAHA HASSAS TEPKİ VERMEYE BAŞLIYOR BUDA DAHA ÖNCE DUYMADIĞIN YANİ LASTİĞİN YANAĞININ ABSORBE ETTTİĞİ SESLERİ DUYMANA NEDEN OLUYOR. |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
olabılır arkasadım usta dıyorsa dogrudur.benım aracta 195/55/15 var hıcte problem yok.orjınalınden farksız.bence sen bır ustaya daha gotur oda aynı seylerı derse amatısor sart
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
ama benim 205 40 16 da değil ben abartmamak sartı ile 185 55 15 taktırdım oda gayet ideal bir ölçü ama bu ses beni gerçekten rahatsız ediyor ustalara sordum dedi amortisör bozuk bozulmadı bozulmadı jantı taktıktan sonra mı bozuldu
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
işte o taktuk sesten dolayı 205/40/16 jantımı 175/65/14 ile değiştirdim şimdi tak tuk ses yapmıyor
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
sürtme yok düm düz yolda çıkmıyor ama en ufak çukurlarda ses geliyor acaba amortisörlerden mi yay mı takılacak
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
gencoto izmir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2011 Konum: ototamirci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gencoto izmir
slm arkadaşım seslerin bir kaç sebebi vardır biri jant büyüktür lakalarda sürtme yapar diğeri alt takımdaki sıkıntıları daha çok hissedersin ve yeterli süspansiyonu alamassın
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Tak tuk sesleri nerden geliyo acaba konuyu açarsanız daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
|
yokmu bir tecrübesi olan arkadas
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
arkadaşlar kısa bir süre önce 15" jant 185.55.15 lastik taktım simdi en küçük çukurlarda tak tuk ses geliyor üstelik yanak payı büyük olmasına rağmen neyden olabilir acaba yardımlarınız bekliyorum
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |