|
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 12:43 |
Kaplama da yaptırabilirsin. Siyah bi folyo kaplama yaptır. 20 30 tl bişey.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşım en güzelini boyacıya gidip boyattırman el becerin varsa kendinde boyaya bilirsin pilastik boyası var ince bi zım para sonra boyaya bilirsin
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
sukur
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım aradığın şeyin adı "tampon çıtası" Kolay gelsin
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benden onceki arkadaş tamponu farklı bi renge boyatmış.boya plastik olan şeritten atmaya başladı bende boya sökücü kullandım çıkardım ancak pek hoş olmadı.üstüne muhakkak boya atılması gerek.ben siyah kullanmak istiyorum bu şeriti yalnız ismini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.en azından netten fiyatlarını araştırırım...foto forumdaki bi arkadaştan alıntı..
Uploaded with ImageShack.us |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |