![]() |
|
Ehliyetsizim,Az daha polise yakalanıyordum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 Saat 15:26 |
|
siz war ya :)))))) ahh ahh nerde lise yıllarım :D gıden gerı gelmıyor yasınızın degerını bılın ama dıkkatlı olun kızlara hava atayım derken ben gıbı gıdıp duvara toslamayın rezıl olursunuz valla :d
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende sıfır fabia var minii cooper gibi googleden yaz kardeşim bi gör siyah renk bi de okula gidicem lise 3 teyim okulda ünlü oldum arabayla cektıgım video sayesinde
![]() |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
Evet bu gün bi piyasa yaptım okulda kızlar şekil A daki gibi :O :O 1 tur 1 tur Bulunduğumuz mahallede tofaş hastalığı olduğundan kızcağızlar farklı araba peşindeler :P ister istemez kolların kabarıyor :) darısı sana inş :D |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
yok o değil skoda fabia 2011 abi :)) o olsa gezılır mı hiç
![]() bugün yine akıllanmadım daha önce trafiğe çıkmamıştım kalabalık bi trafiğe cıktım hıc sorun yaşamadım ne fren ne bişi sinyalini verince rahat oluyor herşey abilerim
![]() |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Profilinde gözüken arabaysa, durdurup ehliyet-ruhsat sorma ihtimalleri daha yüksek yalnız haberin olsun..
![]() |
||
![]() |
||
|
yaşıtız sende xr var hem de siyah ne şeklin vardır ama :)) ben 106da siyah renge hastayım bi de xslere daha çok hastayım
![]() |
||
![]() |
||
|
haklısın abi ama inşallah iyi bir mesleğim olur
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
|
Koptum abi :D:D . Şimdi yakalasalarda salmıyorlar veya tanıdığın varsa çok daha kolay :).
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
Bende bekliyorum bulunduğum yer jandarma bölgesi jandarmalar biraz daha sıkı ve titiz davranıyorlar herşey bitti 13 gün kaldı Allahın izniyle ama geçmiyor işte 13 gün sonra ehliyet gelecek
Sen yinede dikkatli ol kardeşim polisle göz göze gelirsen 1 kere bak sonra yoluna devam et :) ben 1-2 kere jandarmadan öyle yırttım :) |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
cok gercekcı bır yorumdu takdır ve tebrık edıyorum :)))
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Askerlik ve kendi paranı kazanma aile geçindirme , kira, elektrik,su borcu , gibi şu anda hayatında olmayan fakat sonra hayatının bir parçası olacak bu unsurlar eklenince o araba illetini istesen de istemesen de unutursun.
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ulan firattt ;)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende ehliyetim yokken ümraniye tavukçuyolu caddesinde çevirme yaptıklarını gördüm ve ilk sokakdan daldım. bide ne göreyim çevirmeyi görüpde ilk sokakdan dalanlar için ayrı bir yunus ekip bekliyor (:
yakalandık tabi yalvar yakar zor kurtulduk. hey gidi günler ße.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
benzin ucuz olsa mutlaka bir yere patlarım yakmasın diye tın tın gidiyoruz iyi oldu :)
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
valla sakat işler benimde 1 senem var bir kaçkez yakalanmıştımda baya sorun çıkartıyorlar yalvar yakar kurtulmuştum ben, ama tabiki tavsiyelerede uymak gerekiyor.Kullan diye söylemiyorum ama kullanırsan aklında bulunsun devriye olduğunda sen dikkat çekici herhangi birşey yapmadığın sürece gelipde durduran çok az polis var polis görür görmez heyecanlanıpta etrafa kaçmaya çalışma busefer şüphelenip kovalıyorlar başıma geldi
![]() Dipnot düşmek isterim : Dikkatli ve yavaş ol ![]() Düzenleyen gokayy - 15 Şubat 2011 Saat 23:21 |
||
![]() |
||
|
ben biraz cocuksu yüz ve fiziğe sahibimdir durdursaydı var yaa
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim de başıma gelmişti, kaç yıl geçti hala hatırlarım. Bir gün babamın arabasını kaçırmışım geziyorum. Polis çevirdi mi. Biraz da bastım hani. Kesin radara girdik, ehliyet de yok mıçtık dedim. :) Polis el etti, buyrun memur bey dedim, polis: kemer kontrolü devam edin dedi.. Neyse sağlam bir oh çekmiştim..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Tesekkur ederim. |
||
![]() |
||
|
haklısın abi tavsiyelerine uyacağım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |