![]() |
|
Performans lastiğinde Bridgestone- Michelin ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
manyaq_motorcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 23:00 |
Teşekür ederim arkadaşlar |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de turanza var. Gayet iyi. Hayırlı olsun.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun, potenza hiz acisindan daha verimli. turanza islak zeminde cok iyi. michelin pilot exalto 2sindende iyi, 55 yanak kolay kolay balon yapmaz.
|
|
![]() |
|
manyaq_motorcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turanza aldım..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar jantımı sipariş ettim 2 güne elimde olacak. 206 Roland 1.6 16V aracıma 15" jant aldım. Şimdi lastik konusunda sizlerin tecrübelerine dayanarak karar vermek istiyorum. Aracı performanslı kullanmayı sevdiğim için Bridgestone potenza veya Michelin pilot exalto modelleri arasında seçim yapacam ama kararsız kaldım. Alacağım lastik 195/55/15 olacak. Turanza al diyenler de var ama yol tutuşu açısından potenza daha iyidir diye düşünüyorum ne dersiniz?? Ayrıca bozuk yol koşullarında Michelin 55 yanak lastikte sorun yaşarsın balon yapar diyor herkes. Sizce turanza, potenza ve pilot exalto arasında hangisini seçmeliyim ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |