|
peugeot 206 kaç derecede fan açar? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Pejjj0.206
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2020 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2021 Saat 00:34 |
|
|
Pejjj0.206
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2020 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
|
Şimdi hareret sorunu var mı hal oldum u
|
|
Pejjj0.206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
|
Semih bey şimdi hareret ne nasıl oldumu hal edebildinizmi
|
|
Pejjj0.206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
|
Araç kaç model
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tek fan vardır ama fanda iki kademe vardır. Sıcaklığa göre ya yavaş çalışır ya hızlı
|
|
Pejjj0.206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
|
Peugeot 206 2001 model otomatik vites araçlarda tek fan vardır ilginizi çekmek istiyorum
|
|
RP393
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, aynı sorun bende de vardi.fan kademeleri çalışmıyordu hararet yüksek seyrediyordu. Yaptıklarım;
Devridaim değişti sonuç aynı Yeşil müşür değişti sonuç aynı Kahverengi müşür değişti Fan rezistans değişti Yedek depo kapağı değişti Şuan en fazla gördüğüm 91 derece. 85 de ilk kademe aciyor. 91 de 2. Kademe devreye giriyor. 85 e kadar indiriyor |
|
mami_35
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2017 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iki fan müşiri var biri 90 da biri 100 de açar.Senin 90 lik olani arizali.100 de açiyor.ya kilimani herdaim aç.yada 20 tl ye bosch marka fan müşiri tak.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
100 derece görsenizde aslında 97 dan açıyor. Sıkıntı yok ama stop etmesi normal deil LPG varsa onda. Kaynaklı olur genelde
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Eren 36
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2017 Konum: Izmir menemen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam benim aractada var aynı sorun bütün bakimlar yapıldı müşür değişti ama hala fan 100 de açıyor bide ara sıra stop ediyor ne yapmam gerekiyor
|
|
omrhalici
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı omrhalici
|
Ben servise sordum bu araçlar sıcak kanlı 98 de birinci derece 105 de ikinci derece fan açar sıkıntı yok yani yakıt tasarrufu ve çekiş gücü arttırmak için
|
|
hzr206
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim araçta bu sıcaklar 90 nı biraz geçitor ve fan çalışmaya başlıyor kış ve bahar aylarında 90 derece yi hiç görmüyor bile bu konuda çok rahatım fakat aracı rölantide çalıştırmaya başladığımda hararet 90 ın üzerine çıkıyor ve fan devreye girip sıcaklık düşüyor.
2003 1.4 hdi
|
|
boruc
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen bende de bu sekılde. Olması gereken de bu sanırım |
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
lazerburak
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2016 Konum: İSTANBUL-KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lazerburak
|
benim aracım benzinli 90 ı biraz geçince 100 e gelmeden fan çalışıyor ve sıcaklığı 90 a düşürüyor.dur kalk trafikte değilsem 80 de sabit
|
|
2002 206 COLOR LİNE
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Hava sıcaklığı fazla olduğu zaman yada araç güneşin altında bekleyip klima radyatörü fazla ısındığı zaman fan 2. kademe açabiliyor bu normaldir. Sadece motor suyunu değil klima radyatörünüde aynı fan soğutuyor
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Arkadaslar.benim araç(206 1.4 hdi) bugün hararet 70-80 arası seyir halindeyken klimayı açtım.kısa bir sure sonra ekstra bir ses başladı motordan.kenarı çekip stop etmeden hemen kaputu açtım ses devam ediyor.ön ızgara nın arasından baktığımda büyük pervanenin (sanırım fan)sesli bir şekilde döndüğünü gördüm.klima acıkken daha önce onu çalışırken hiç görmemiş ve duymamıstım.hararette yüksek olmamasına rağmen klima çalıştırıldığında bu durum normalmi sizce..birde bu sesli çalışan neyse fan motoru denen dalgamı?
|
|
Serkans06
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Serkans06
|
Aynen sorunun müşürde değil, eğer elektriksel olarak 1. 2. Roleler ve rezidansinda sikintin yoksa büyük ihtimal sorunun termostat değişimi ile düzelecektir.
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Dengesiz ısı gösterimi genellikle müşürden oluyor. Bazen doğru gösterir bazen tavan bazen taban yapar
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Mevlüt35
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2017 Konum: İzmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm arkadaşlar peugeot 206 nla giderken hararet göstergesi birden tavan yaptı üstelik en alttayken hızla çıktığını gördüm hemen çektim sağa motoru dur durmadan radyatörü motora giriş çıkış hortumlarını ve radyatöre şu takviyesi yapan depoyu kontrol ettim herşey normaldi su ılıktı motora bile elimle baktım sıcak değildi tamirciye o şekilde götürdüm usta elektiriksel dedi ben yapamam dedi oto elektirikciye git dedi yanlız ben birşey yaptım kutup başını çıkardım taktım herşey normale döndü yaklaşık bu 60 km daha gittim yine aynı şekilde hararet tavan yine kontrol ettim birşey yok sizce neden olabilir hararet müşürü olsa devamlı arıza verirdi diye düşünüyorum lütfen yardım edin teşekkürler
|
|
legolas
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde fan problemim olmaya başladı ibre 980 oldumu ötmeye baslıyor fan normalmidir eskiden fan sesi hiç gelmiyordu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |