|
207 Plastik Paspas |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gauto
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kilis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 22:54 |
Servisle görüştüm, orijinal paspaslar geliyormuş. Onlardan verecekler..
Düzenleyen gauto - 15 Şubat 2011 Saat 22:54 |
|
PUG 207 Dynamic- 1.4 HDI 70
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinal vermeleri lazım tabiki bu yetkili servisin cinliği ile alakalı bişey nasıl olsa
onu extra bir fiyatla başkasına satar özellikler yetkili bayilerdeki bayan satış hostesleri |
|
gauto
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Kilis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayır, çakma değil. 207 görünümlü Anadol :p
Ben servisi arayayım yarın...
|
|
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Orjinalini vermeleri gerekiyor.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Osman307
1. Vites 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aga senin araba çakma o zaman git geri ver
şaka bi yana git söke söke al... ne demek o cakma pas pas verıyolar sacmalık !
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bencede orjinal olmalı bende 2 gün önve 206ma aldım orjinal 40 lira
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence servise sor , orjinal paspas her gelen araçta oluyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinalini vermeleri lazım benimki yıpranmıştı (307)servisden orjinalini 50liraya aldım |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
gauto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bilenleriniz biliyordur ben bir süre önce 0 km 207 aldım. Daha önce de abim ve babam 307 ve 407 almışlardı. Bunların yanında orijinal paspaslar verildi. Ancak bugün dikkat edince farkettim ki benim paspaslar orijinal değil, normal bir paspas takımı vermişler. Orijinal paspaslar bütün 0 km araçlarla verilmiyor mu acaba ? Verilen halı paspas Günay Otomotiv'in paspası(Peugeot Bayii), plastik ise fason...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |