![]() |
|
3. vitestee 200 :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2011 Saat 10:49 |
|
Bende tüm dişlileri değiştirdim , boşta çalıştırınca 50 km , 1 takıyosun 70 , 1 de kesiciye girince 150 km zaten :D 2-3-4-5 kullanmama gerek kalmıyor :D:D. Adamın dediği böyle bir şey oluyor :D. Bu arada emin değilim ama 3.vites dişlisini ne kadar değiştiricek ? Yani o kadar fark yapsada 3.viteste pek verim alamaz gibi cecoli abi daha iyi bilir.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 vites dişlisini değiştirdim dedi :D
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayal Dünyasında Yaşayan Cooook Kisi Varrrr.:D
|
||
StOcK 99 106 S16/GTI
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
İsterse uçak motoru koysun, şanzumanla oynamadıgı sürece 3 te 200 yapması im-kan-sız..
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar ne 3 ü adam 3 e takıyorum diye 5 e geçirmiştir başka bir mantıklı açıklaması olamaz rampa aşağı sallasan gene gitmez o araç. 2 logo iptali 1 far 1 jant koymuş extra bişi yapacak bir adama benzemiyor turkmod ta aracın tüm resimleri var mercedes pistonu takmayı geç o depoyu zor fuller ;)
|
||
![]() |
||
|
saygılar...
![]() soyledıgım gıbı bu hesap her zaman calısır.
bır aracın son vıteste redlıne dakı suratını hesap etmek ıstersek, yıne kendı aracımdan orneklemek gerekırse :))
5. vıtesle 3000 devırle gıderken arac 107-108 gıbı suratle gıdıyor.
" 6000 devırlede " " 215-216 km surat ıle gıdıyor. zaten 6000 devırı gorebılıyorum ama daha ılerısı yok :))
aynı hesaptan gıdınce 5. vıteste 6500 devırde 234km surate cıkması gerekırkı
tabı o surate kadar ıtebılecek guc gerekır
![]() ![]() |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Süperdi valla..
![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
arkadasin arabasi 3 vitesmiymis sorsaydin
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ben 170 yapanı gördümde 200 çok büyük bir değer kolay ulaşılacak gibi değil.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
güzel denklem :))) bilgi paylaşımın gerçekten süper cecoli kardeş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
o zaman senin 2. viteste 200 :) ben 1. viteste 120 2. 250 3.400 km 5ten sora (R)OKET ![]() Düzenleyen tigerland - 09 Şubat 2011 Saat 21:18 |
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
307 otm de
M3 te 170 görüyorum normaldir 106 tinin o sürati yapması
ama benim aracım 4 vites
![]() |
||
![]() |
||
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
106 gti orji 3.vites 160 gordum kesıcıye gırıo zaten sonra.buarada aracı pazar günü çerkezköyde gordüm sanki ama park halındeydı 3 te 200 yaparmı bılemem
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
aynen ya şaka gibi :) hatta attılar gibi :))
|
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
hayır hayır 5 te 500 :D
|
||
E35
|
||
![]() |
||
|
saka gıbı degıl mı yanı
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
walla bende akşam duydum ilk defa şimdi atmak var atmak var atılcak ortam var :) biz arkadaşlarla öyle sohbet ederken geldi bikaç ark. öyle anlatınca bende sizlerle paylaşmak istedim.. ben 200 vurmaz dedim ama ben kullandım dedi arkadaş 200 gördüm dedi 3. viteste 170 dese ona inanıcam ama 200 artık yani 5. viteste kadran ters dönüp 50 km'ye felan gelcek sanırım :D |
||
![]() |
||
wldnsxc ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
|
160 gördüm 3.viteste 206 gti ile
|
||
![]() |
||
|
4 tür o 4 :))) . vitese bakmayı unutmuştur. bende 106 quick vardı 4 viteste elektrik kestiği anda "6500 devirde " süratim 195 ti. dahada yaparmı desen bırak mersedesi porshe pistonu olsa gitmez :))) o şanzımanın üreteceği hız okadar bikere :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |