![]() |
|
macera |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 02:19 |
ben de küçük bir anımı paylaşmak isterim müsaadenizle.
14-15 yaşlarımdaydım. Çok yakın bir arkadaşımla babasının arabasını kaçırdık, gezeceğiz. Ben arkadaşıma kıyaslayarak daha iyi araba kullandığım için direksiyona ben geçtim. Araç Toros sw Kızlara hava atalım derken yokuş yukarı bir yerde durdum,el frenini çektim ve arkadaşa dedim ki bak araba nasıl patinaj çekecek. :) 1. vitesteyken gaza yüklendim ve debriyajı bıraktım ve hemen arkasından el frenini indirdim. Araç önden çeker olduğu için yokuş yukarı patinaj çekiyor ama çocukluk işte gaza fazla yüklenmişim. Araç yaklaşık 5-6 metre boyunca patinaj çektikten sonra gazdan ayağımı çektim ve patinaja son verdim. Arkadaşımın ilk tepkisi: "kulaklarımda bi uğultu var." merak etme dedim kulakların sağlam, egsoz patladı. :) Aracı aldığımız yere koyduk ve anahtarları her zamanki yerine bıraktık. Arkadaşın babası işten gelince aracı çalıştırınca sesi bütün mahalleliyle birllikte fark ediyor ve benim arkadaşa soruyor, ne oldu bu arabaya diye. Arkadaşımdan klasik cevap: "Ne bilim ben yaaa." :) Sonuç: Arkadaşın babası egsozu komple değiştirdi.
|
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen :D:D:D.
|
|
![]() |
|
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
vay arkadas yaa yılın talihsizi yemin ediyorum :D
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sansin bu kadari da olmaz. ![]() ![]() Tesekkurler. |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
2002 yılında okuldan sevdiğim bir arkadaşım vardı. Abisinin arabası vardı. Abisi aynı zamanda medikal pazarlama yaptığı için firma arabası da vardı. Arkadaşım abisinden sürekli araba ister abisi vermezdi. Bazen kaçırırdı yakalanır dayağı yerdi uslanmazdı. Hatta kaçırırken otoparkta tebeşirle lastik yerlerini belirler geri döndüğünde aynı yere milimetrik yerleştirirdi yine de yakalanırdı garibim. Bir gün kız arkadaşıyla buluşacak, ben de varım yanında. Abisinden istedi arabayı ama abisi her zaman ki gibi vermedi. Neyse sabah oldu abisi işe gitti firma arabasıyla. Bu gitti anahtarı geceden çaldığından arabayı kaçırdı beni aldı evden çıktık geziyoruz. Öğlen olacak kızı alacaz sözde. Adanayı bilenler bilir Baraj Yolu (en işlek yerlerden biri)'na geldiğimizde arkadaş çok güzel bi şekilde haşırttt geçirdi birine arkadan... Buraya kadar aslında pek sıkıntı yok. Tampon kazasıdır. Parayı verirsin susarlar.!!! Daaaa... Vurduğu kişi abisi olunca işte kaçarın olmuyor :)) Baraj yolunun ortasında dayağı da yedi rezil de oldu gitti garibim arkadaşım :))
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir de Türkçeyi güzel kullansanız da biz de okurken keyif alabilsek nasıl olur?
|
|
![]() |
|
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
bitanedaha anlatim ben size benim kardeşim gibi sevdiğim bi arkadasım var uzun sure sonra bi kız arkadası oldu ama bu sure bayabi uzun neyse biz anadolu yakasında göstepedeyiz kızda karsıda altımızda pug 206 gti var çocuğun aracı çocuk acemı biras arabayla neyse aracı ben kullanıorum biz karsıda biyere gittik kızı aldık sonra yemekler falan filan aksam oldu kızı bırakmaya gidioyorz bu arada kız bna kaz verio böle hızlı gidiosun söle hızlı gidiosun bende öle gaza gelmisim ki çamlacadan bağlarbasından köprüye giricem oraya gelmeden ben en az 150 le gidiorum o yolda hangi akla hizmetse en soldan en sağ serite geçtim 3 seritli yol tam hızımı azaltıorum taksici aniden önüme bi kırdı fren felan yaptım ama nafile arac durmuo dedim arkadan çarpmayalım sola kırdım araba yanlamaya basladı bariyerlere doğru gidioruz sonra dedim oraya girmeyelim beyenmedim bariyerleri sonra sağ kırdım direksiyonu araç seçmisin sağ kıran dedi yolun ortasında biz dönmeye basladık :) sonra kaldırımla bulustuk ilk sol ön sonra sol arkayı kaldırama vurduk aracın arkası kaldırıma çıktı ama havayastıkları felan patladı kızla arkdas arkada oturuo simdi bn bişe anlamadım arkadas arkadan barıoo koray oğlum araba yanıolar araba yanıo dio çık dısarı hava yastığından çıkan dumanları araba yanıo die bağrıo dısarı çıkalım die :D:D:D neyse indik assa kızı taksiyle gönderdik çekici felan derken 2000 girdi bna bundan sonra öğrendimki taksiciye yaklasınca ayağım frende hemen yavaslıorum :D |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo trafikde başıma neler gelmedi ki :D akşama hepsini anlatırım :))) şimdilik o kadar vaktım yok :S
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]()
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
11temmuz 2010 hayatımı karartan gun ! :) benım kız arkadasın dogum gunu suprız yapcaz ankarada bı ford fıesta kıraladım kıralamaz olaydım o zamanlarda pejom yoktu tabı.. arkadas arabayı aldım ver edıyom gazı bı gıdıyo bı gıtmıyo frene basıyom bı duruyo durmuyo neyse ankarayı bılen bılır orjınal arabayla ılk gun bı pıyasa yapalım dedık gece cıktık bahcelıye kımse bakmıyo teyıp de kaset calar hoporlor yok denecek kadar az :)... sabah oldu canım dedım ın aşagı senı bıyere goturcem kız arkadasımın da haberı yok kıraladıgımdan arabayı bolu abanta gıdıcez 4 arkadas kız benı gordu tabı bende bı hava bı hava sanarsınız araba temellı benım :P... bındık yola koyulduk arabaya gazı verıyom cıgerı cıkacak gıtmıyo araba.. herneyseotobana gırıcez kart almıstım bıgun öncesınden de kgs dedıklerı şeyı :) otobana gırdım 300m gıttım tak dedı bısey ula bızım arabaya bı baktım arkadan duman atıp duru hemen cektım sağa gaz verıyom duman cıkıyo :D actım motor kaputunu aha dedım yedık ayvayı yağ sapur supur damlıyo :) kıza rezıl olduguna mı yanarsın ettıgın masrafamı yanarsın yolda kaldıgınamı yanarsın eglenemedıgınemı yanarsın sonra cekıcı cagırdı bızım rent a car cı attık arabayı ona yıne donduk gerı şanzımanı dagıtmışım :) 1200 tl gırıverdı ogrencı halımle bana ondan sonra kızdanda ayrıldım... sonra dedım kı ALIRSIN FORD OLURSUN LORD tovbelıyım ford almam da surmem de :D...
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim de basimdan soyle bir olay gecti. Paylasayim:
Sanirim 2003 yiliydi, Kusadasi'na ailece gezmeye ve amcami gormeye gitmistik. O zamanlar reno broadway vardi bizde. Hikayenin gerisinin tam anlasilabilmesi icin belirtmem gerekiyor araba 61 plaka ![]() Neyse aileler bulustu Kusadasi'nda ama arada bi tek genc ben kaldim. Aradan bir iki gun gecti sikildim oyle evde otur otur. Kimse denize gitmek istemiyor cunku disarisi asiri sicak. Bir gun patladim ve aldim arabayi, soyle biraz acilayim disarilara dogru dedim. Gittim gezdim, denize girdim ve geriye donuyordum. Camlar full acik ne gezer klima broadwayde ![]() ![]() ![]() Umarim siz de gulmussunuzdur bu fikra gibi olaya ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
ben 3 gün önce kedi ezdim hayvan patladı ....
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
mesela bitane ben kendi yasadığım bişeyi anlatım sizi kazayla ilgili bu olay
bigün mköyden işe doğru gidiodum istinye park maslak a yaklastığımda dikiz aynasından bi audi a3 ün makasla arkaya yanastığını gördüm tompna kadar geldi benim bende azcık gaza gelmş olcamki hafiften maslak trafiğinde gaza bastım bi iki üç makas derken sans orta seritte giderken önüm bosaldı ve uzadım ben sonra dikiz aynasına baktım audi sol seritten tam orta serite geçerken 3 seritli yolda en sağdaki reno da aynı sekilde orta seride geçmek istedi ikisi aynı anda çıkınca ortada bulustular =) ve maddi hasar meydana geldi araçlarında üzüldüm ama yapcak bişe yoktu yoluma devamettim bende :)
|
|
![]() |
|
arklar cnm sıkıldı arabayıda yeni aldım ama yası bnden büyük daha tecrubeli arklar var dır illaki sizlerden trafikte yada uzun yolda felan basına gelen ilgin komik olaylar vea kazaları anlatmanızı isticem birasda güzelilim komik bişeler duyalım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |