![]() |
|
106 gti mı 306 gti mı 306 gti kullanan varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 23:30 |
|
sagol abıcım tesekkur ederım :)
benım mevzum 306 gtı alınmaması degıl. gosterdıgın arac duzgun degıl ve cok kurcalanmıs. aracın neredeyse orjınal bır yerı kalmamıs. ondan dolayı alma dıyorum. yoksa ben 306 gtı ı tercıh ederım. cok daha oturaklı ve emnıyetlı bır arac. temız duzgun bulursan gayet tabıkı alabılırsın...
|
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu forumda herkes gerçekleri söyler elbette 106 mı 306 mı sorusunun cevabı 306 dır
bende bir 306 kullanıcısıyım gti değil ama arabamı çok seviyorum mantıklı bir takasla 306 derim ama verdiğin linkteki 306 kesinlikle uzak dur zaten s16 ya gti demek bile samimiyetsizliğin bir örneği gibi |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
redlinemst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tamamdır o zaman :) bende hemen hemen biliyorum yedek parça durumunu 306 gtı kullanan birçok tanıdığımda var.Hatta 2. 306 sını alan bile var içlerinden
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
|
ben bulunmaz demedim zaten zor bulunur demiştim. Sen büyük şehirlerde rahat bulunur demişin. Efe sağolsun sürekli takip ediyorum hangi parçalar piyasada var hangileri yok çok iyi biliyorum. ![]() |
||
![]() |
||
redlinemst ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
|
Biliyoruz hocam çok şükür :)
Ben sadece örnek verdim ön takım diye ve yazdım da zaten pahalı diye bulunmaz diye birşey yok
Belki biraz daha zor bulunur ama pahalıdır 106 ya göre.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11680 |
|
parça sadece ön takımdan ibaret değil. Benim dediğim parça sıkıntısı motor ve şanzıman
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
|
106 ya göre tabi fazla yakar.2.0 L motor var ve daha ağır.Parçasıda bulunur hele büyük şehirlerde sıkıntı çeken görmedim 306 gtı olanlarda.Ön takımı bile partner berlingo grubuyla aynı benim bildiğim.Ama daha pahalıdır parçaları o ayrı husus.
Takasa gelince.o 306 bitmiş alan son sahibi olur :) hemde gtı değil s16 dır + 5 ileridir.
Buraya konu açman hata dostum
![]() |
||
![]() |
||
|
306 gti parçasını bulmak çok zor. 106 ya göre daha çok yakıyor. verdiğin linkteki birşeye benzemiyor.
106 gti satması kolaydır. Parçasını bulmak kolaydır. Yaktığının hakkını verir. kalkış 306 gti göre daha seridir. |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]()
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
|
çok tşkr ederim arkadaslar yorumlarınız için almıorum :) özellik o o incirağcı dikti yorumunda sonra :)
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kardesım sonuc ortada :) hıc gırme bence
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
arkadaşım ilana tekrar baktımda...bana sorsan seninkini verip o aracı almam. göz var nizam var.
senin arac kadar toplu duruyor mu sence???!!!
|
||
![]() |
||
|
benim kuzenim aldı 306 gtı. ocağına incir ağacı dikti. takasla satabildi. sakın derim.
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
94 model 306 gtı yok zaten. o alet s16. ama araba berbat durumda yaaaa. sakın ola boyle bır arabayı alayım deme... arabanın duzgun bır yerı kalmamıskı...
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
sakın diyorum başka bişeey demiyorum. yaşı düşük 2000 motor modifiyesi çok kötü sakın sakın sakın
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
306 gti ama sana takas sunan 306 gti deıl huc dusunme bıle
|
||
![]() |
||
bydennis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
|
saol kardeşim içimi rahatlattın
|
||
![]() |
||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
106 gti ile devam et bence arabanın yaşını buyutceğine küçültmeyimi düşüneceksin bence hata yapma 106 gti ile devam et senin yaptığın mod onunkinin yanında 10 numara olmuş
|
||
![]() |
||
|
94 model ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |