![]() |
|
ne işle uğraşıyorsunuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 19:22 |
Van' da öğretmenim bende.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşaat firmasında Tekirdağ'da köprülü kavşak ve asfalt işleri yapıyoruz arazi mühendisi tesis sorumlusuyum. maxi tarafına gelenleri beklerim :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koton Mağaza Md. Yrdc. olarak çalışıyorum.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Makina bakım onarım montaj demontaj işleriyle uğraşıyorum.
Civata kablo rulman olan herşey
![]() |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Türk Telekom pazarlama ve ürün geliştirme departmanı bölümünde uzmanım.
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Sigorta hasar uzmanı
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Özel bir şirketinde gümrük müşavir yardımcısı olarak çalışıyorum. ithalat ihracat transit ve nakliyi işlemlerine bakıyorum
saygılar
|
|
![]() |
|
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde ögrenciyim :)
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Beyaz eşya teknisyeniyim
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
deniz motorları işi ile uğraşıyorum
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
öğrenciyiz
![]() |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
ÖĞRETMENİM. SEFAKÖY... |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
toptan madeni yağ satışı ve dağıtımı şirketim var... Bunun dışında olumlu olursa yakın zamanda bir sürücü kursuna ortak olma durumum var...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
İnşaat Mühendisliği öğrencisiyim,harçlığımı da ne iş bulsam çıkarıyorum.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Grafik Tasarım, Yazılım Geliştirme *ADANA*
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
öğretmen dünyanın en zevkli işi olan coğrafya öğretmenliği yapıyorum (notum boldur)
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
toptan inşaat malzemeleri satışı yapıyorum nlbur ve depoculara sabah 10 akşam 18 piyasadayım ofisim de maltepede
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
bugüne kadar bi çok şektörde çalışıldı şimdi en son kahramanmaraşta tekstil firmasında konfeksiyon atölyesinde çalışıyorum burdan sonra Allah kerim
![]() |
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
ates ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
şuan öğrenciyim ancak önümüzdeki haziran ayından sonra bi sorun çıkmazsa inşaat mühendisiyim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |