|
Kapı döşemesinin sökülmesi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||||||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2016 Saat 23:56 |
||||||||||||||||
Hızlı resim sitesinden yükleyip direkt link adresini buraya kopyala yapıştır yapabilirsiniz
|
|||||||||||||||||
Gilan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Resim nasıl gönderiliyor bilmiyorum isteyenlere gönderebilirim
|
|||||||||||||||||
Gilan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Arkadaşlar bu gün sw min arka sağ ve bagaj tarafındaki kolçaklarını söktüm ve kumaşlarını yeniliyorum tek tavsiyem eski çıkan bezleri atmayın kumaş için ölçüyü rahat alabilirsiniz
|
|||||||||||||||||
hallowman2005
1. Vites 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
|
||||||||||||||||
[1] Pense (-).1311.
[2] İspatula (-).1327.
Camı en aşağı noktasına kadar indiriniz.
Sökünüz :
Kumanda kolunu açınız.
Bir ıspatula [2] yardımıyla, (A) noktasına sokulmuş süs çıtasını
(4) iç açma kumandasından ayırınız.
(6) aleti yardımıyla, agrafların kırılmasını önlemek amacıyla
fazla zorlamadan, kapı kaplama panosunu [1] tespit parçalarından sökün.
Hoparlör soketini çekin.
Sırasıyla sökme işlemlerinin tersini uygulayınız.
NOT : Kapı giydirmesinin takılması
sırasında, kapı üzerine yeniden takılmadan önce bütün agrafların konumlarını
kontrol ediniz. Elektrikli çalışmayı kontrol ediniz. Düzenleyen hallowman2005 - 29 Aralık 2011 Saat 14:26 |
|||||||||||||||||
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|||||||||||||||||
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
||||||||||||||||
segmanlarada Dıkkat et arkadaş Ben cıkartamadım dosememı segmanların kırılmaması ıcın.
|
|||||||||||||||||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||||||||||||||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
http://klipspazari.com/Citroen-Peugeot,CA2-16.html
bu siteye bi göz at istediğin parçayı bulursun...
|
|||||||||||||||||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||||||||||||||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
oto parçacılarından temiz edebilirsiniz
|
|||||||||||||||||
tilbe307
1. Vites 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
arkadaşlar benim araçtada klipslerde kırık nerden temin edebiliriz ?
|
|||||||||||||||||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|||||||||||||||||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
106 da ayna değişmek için kapı döşemesini sökemeye gerek yok |
|||||||||||||||||
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
kırlıması muhtemel. zaman içindeki sıcak farklarınında etkisiyle esmekliğini kolay kaybedip kırılabilecek parçalar. neredyse bedava, yedek bulundurup değiştirmekte fayda var, eğer sökülecekse..
|
|||||||||||||||||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||||||||||||||||
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
||||||||||||||||
bende ıstıyorum kapı dosemelerını cıkartıp yıkamak :)) eglence olsun dıye sokecegm bır haftasonu bırseyı kırmazsak eger:)
|
|||||||||||||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
şema çok güzel anlatmış
|
|||||||||||||||||
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
kapı açma kolunun etrafında plastik çıtanyı bir bezi tornavidaya sarıp hafifçe kanırtarak açtım. bir klpisimin önceden kırık olduğunu farkettim, yanımda yedek olmadığı için o şekilde bıraktım. ama sonunda aynamı değiştirmeyi başardım.
sonuç: aynanızı değiştirmek istiyorsanız kapı döşemenizi sökmeniz gerek ;)
|
|||||||||||||||||
eyup ozturk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
|
||||||||||||||||
Merhaba, bende kapımı sökeceğim fakat kapı açma kolunun olduğu yerde vida yok. Çekince de gelmiyor. O kısmı nasıl sökebilirim?
|
|||||||||||||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
25 tane klipsi o fiyata iyi almışın. Bizim burda fırsatçılar tanesine 50 kuruş alıyorlar.
|
|||||||||||||||||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
klipslerin vede vidaların hepsini söktükten sonra döşemeyi yukarı ittirerek çıkarmanız gerek tutma yeri + kapı açma kolunun içindede vidalar var
|
|||||||||||||||||
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||||||||||||||
Kardeş ben arabanın camlarına film çektirirken sağolsun filmi çeken muhterem her kapıda 2-3 tane klipsi kırmıştı. kapılar titreme gibi ses yapıyordu. en sonunda gittim bi paket (25 tane çıkıyor, 5-6 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım) kapı klipsi aldım. söktüm kapıları, değiştirdim klipsleri. korkma bişeyi bozmazsın:) sadece klipsleri dengeli sök sadece bir taraftan kanırtarak çıkartma çünkü kapı döşemeleri 2-3 parçanın birbirine nokta nokta eritilerek tutturulmasıyla birleştirilmiş:) mazallah ikiye bölme döşemeyi. anlayacağın zor bişey değil aslında, hatta bi sökmeye başladın mı arabanın biyerini alışkanlık yapıyor ek küçük bişeyde hemen sökesin geliyor:)
|
|||||||||||||||||
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
||||||||||||||||
Fikir vermesi açısından , Düzenleyen rifatseker - 20 Ocak 2011 Saat 10:14 |
|||||||||||||||||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||||||||||||||||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
||||||||||||||||
Vidaların haricinde klipsler var onlarda biraz zorlamayla çıkıyo ama kırmamaya dikkat edin
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |