![]() |
|
Acil yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
AYK-ASL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 11:01 |
hosbulduk....ankaraya yakısanı yaparız :)
|
|
![]() |
|
AYK-ASL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bulusma iyi olur......
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın dediğn gibi arıyorumda bulamadım daha bi gt jantı....
|
|
![]() |
|
İSTİNYELİ_53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İSTİNYELİ_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşşallah araban güzel kazasız belasız :)
|
|
2001 PEUGEOT 106 GTI 34 GZL 53
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
aynen gökhan ankara ne yazık ki böyle... ayrıca arkadaşın aracını çok beyendim kazasız belasız. artık ankarada bir buluşma yapalım diyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar var ( harun nerdesin ) |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ayrıca artık ankarada bir buluşma yapalım. aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. ( harunnn )
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hoşgeldin.
quikler cogalıyor. Jantlardada offset olcak tabi Ankara'da offsetsiz jantı jant yerine koymuyorlar ![]() |
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
ARAC GUZEL MASALLAHI VAR
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
güzel araç jantlarda iyi galiba 14
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
kazasız belasız gusel araç (acil cc jantı istiyor aracın :D)
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Masallah,kazasız belasız..
|
|
![]() |
|
ankaralıyım kayseride oturyrm simdilik biyere gittğimiz yok :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hosgeldın :)) resım yuklemeyı brı kaptın mı sonra unutmazsın...
ula hemserım sen nereden gelır nereye gıdersın? neredensın? ıstıkametını dee bakayım daaaa :))
|
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim aldım çok sağol ama acelesi yoktu neden böyle panik yaptın kalsaydı be abicim ne önemi var aaaaa |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Kankaa pişti :DD bu arada eldıvenlerı teslım ettım :DD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
eyvallah sağolasın..... tmm doldururum formu
|
|
![]() |
|
aramıza hoş geldin kardeş
üyelerimizi tanıyalım bölümünden bir form doldurursan seni daha iyi tanımış olacağız... |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
foruma hos geldın aracını kazasız belasız kullanman dılegıyle keyıflı forumlar... ama uyelerımız bolumunden kendını tanıtırsan ve de profıl bılgılerınde konum belırtırsen sevınırız...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bende zor ekledim resmi baya zormus kattım karıstırdım... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |