![]() |
|
Kapı izalosyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 00:09 |
Kapı plastik aksamında olmasının ne zararı var ki? Ben birkaç defa söktüm taktım sonra gene söktüm taktım bir sorun oluşturmadı gibi geldi bana. yeni bir çift kolon takmış değilim ama bi sorun da görmedim. sence? |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bende ses sıstemı yapmak ıstıyorum 307 lerde kapı hoporlerlerını gıtmısler plastık kapı aksamına takmıslar dırekt kapı sacına yapmamıslar bundan dolayı terettluyum acıkcası bende kapı ıcı ızlasyon yaptırmak ıstıyorum ankarada yapan yer varmı bıldıgınız.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hepinize teşekkür ediyorum elimle dışarıdan bastığımda ses gidiyor ytani hoparlörün arka tarafını izole etsem yeterli olur değil mi?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Würth Berner gibi markaların köpük izolasyon malzemeleri var, alıp spreyi bir kenardan sıkıyorsun bütün boşluklara girip donuyor, istediğin zaman da bir yere bulaşmadan salça olmadan çıkıyor. tavsiye ederim
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
arkadaşım membran izolasyoncularda vardır nasıl bulamadın yalteks de bilirler
al ısıtarak yap
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
oncelıkle cızırtının nereden geldıgını tespıt etmen lazım. orayı ızole edersen yanı tıtresımını kesersen o ses olusmayacaktır...
kapı dosemesı ıcınden de gelebılır veya kapının ıcınde bır aksamda tıtrıyor olabılır...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar forumda aradım buldum fakat bulunduğum ilde ziftli plaka levha falan bulamadım sanayiyede bakacağım amada yinede bir sorum olacak süngerle yapsak hoparlörün arka tarafına kapıdan gelen cızırtı kesilirmi bilgilerinize sığınıyorum şimdiden teşekkürler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |