|
Stop etme ve tekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 23:54 |
Hangi şehirdesiniz ?
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence bogaz kelebegı potansıyometreısnden.buyuk bır ıhtımal potansıyometre
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
rapsody
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence enjekörerde tıkanıklık olabilir.bende de aynısı vardı yazın.pislik gelmiştir diye düşündüm,ama yine de değiştireyim dedim.parça ararken motoru biraz zorladım,kendiliğinden düzeldi:))ben benzini shell den alıyordum.shellin içine kattığı bi madde puglarda enjektörden geçemyormuş.benim sorun düzeldikten sonra ağabeyimin arkadaşı söylemişti.
ama bende ısınana kadar değil sürekli ve bütün viteslerde yapıyordu bunu. |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
tugrulavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrulavci
|
rolanti düzenleyıcıne baktır |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başka usta dene emin ol zararın olmaz kârın olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun bende de var arabayı ilk çalıştırmamda arabanın devri bi yükseliyor bir düşüyor sanki stop edecekmiş gibi aracım benzinli daha bi ustaya gitmedim bu sorunun çözümünü bekliyorum.
|
|
boranaydogmus
2. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Bence arabayı değiştir o zaman :) şaka bir tarafa başka usta dene bu hafta.
|
|
favourite
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı favourite
|
Ustada normal çalışıyo :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Allah Allah :((
ustaya gıtmene ragmen duzelmedıyse sende ustanı duzelt :))
|
|
favourite
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı favourite
|
Arkadaşlar 99 model 306 aracımda araç rölantide çalışırken önce devir yükselmesi oluyo sonra devir normale dönüyo, 1. viteste giderken tekleme öksürme falan oluyo bazende stop ediyo. Sanayiye gittim araba 1 saat kaldı hiç bi aksilik çıkmadı. Hatta motor boğaz kelebeğini falanda temizlettim. Ama yine aynı şeyi yapıyo. Bari bu hafta sonum sanayide geçmesin... Araç Benzinli
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |