![]() |
|
307 LASTİK BASINÇLARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2011 Saat 07:10 |
ALLAHIM YA :s ABİCİM NASIL BİR MANTIKLAR ÖNLERE 2.4 ARKAŞARA 2.7 BASIYORSUNUZ MANTIĞI NEDİR Bİ AÇIKLARMISINIZ ? BU YANLIŞ BİR BİLGİDİR BARİ İNSANLARI HAYATLARINA MAL OLABİLECEK BİLGİLER VERMEYİN. ÖN VE ARKALAR 2.4 OLACAK 307 LERİN KAPISINDADA YAZAR EĞER ARAÇ YÜKLÜ İSE ARKALAR 2.7 YAPILIR
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kapıda yazan ; önler 2.4 arkalar 2.4 yüklü iken önler 2.4 arkalar 2.7 bunların dışına çıkılması hatalı olur. eğer karda gidilecekse bir miktar daha şişirebiliriz. |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar eğer önler 2.4 arkalar 2.7 bar ise önler 35 arkalar 37 psi ediyor, bu hava değerleri biraz yüksek değilmi, benim 307 lastik ebadı 205/55/16 ben lastikcinin önerisi üzerine hepsine 32 psi basıyorum,acaba hatamı ediyorum, sizce kaç basmam lazım, lastik üreticilerinin dediklerine göre bu lastik ebatlarına 32 psi basılıyormuş, bilgisi olan varsa bizlerle paylaşırsa sevinirim.
|
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
34 basman yeterlidir 307lerde
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 35 psi basıyorum. sanırım 2.4 bar'a tekabül ediyor
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
307'im var. Sordum soruşturdum lastik basıncı kaç olmalı diye 3.1 dediler.
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
önler 2.4 bar arkalar 2.7 bar benim aracımda buyuk ihtimalle 307dede aynı sayılır yada 2.3 e 2.6 bar olabilir
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım aracımda kapıda yazıyor...
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Yazar tabi, orjinal lastik ölçüleri, basıncı, boyası...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Yazması lazım.
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
HIC DIKKAT ETMEDIM YAZIYO MU Kİ?
|
|
![]() |
|
Sol kapının içine bakın kaç yazıyor?
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
MERHABA ARKADASLAR 307 NIN ÖN VE ARKA LASTIK BASINCLARI HAKKINDA BILGISI OLAN VAR MI?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |