![]() |
|
206 jant öneri (Jantlar takıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 21:26 |
|
kazasız belasız kullan ![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alacağın janta bağlı olarak olabilir. sen alacağın jantı söyle |
||
![]() |
||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
bende aldım bu janttdan yeni güsel oldu seninde güsel olmuş kazasız belasız
Düzenleyen alper - 17 Ocak 2011 Saat 21:28 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yardımlarınız için teşekkürler gerçekten çok güzel oldular.
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Hayırlı olsun kardeş güzel günlerde güle güle kullan. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
eyvallah kardeşim sağol ilgin için |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim . Bir aralar bende çok aramıştım. 106 ya takıcaktım kısmet olmadı. Eğer görürsem msj atarım sana.
|
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun kardeşim jantlar çok güzel..
bide bende umduğum jantı bulabilsem haberiniz olsun kulağınıza gelirse yardımlarınızı bekliyorum... CC jantı diyebilirim rüzgar gülü orjinal ismiyle SİROCCO |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
hayırlı olsun en güzel işi yaptın orjinal almakla. çok yakışıyacak emin olabilirsin. Bende bu janttan taktım ama ben bijonlarıyla beraber aldım, gti jantının bijonları farklı ama arabanın üzerindeki bijonlar oluyomu hiç denemedim.
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Replica jant önerirmisiniz ? Made in Italy.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bende gtı jantı taktım orjinal bijonlar oluyo almana gerek yokk
|
||
![]() |
||
|
valla bakıcaz ozman ustaya sorarız. satan arkadaşta orjinallerini kullanıcakmış.
|
||
![]() |
||
|
kısa gelebilir ![]() |
||
![]() |
||
|
ben bişey daha soracağım bu jantlara eski bijonlar olacakmı ?
|
||
![]() |
||
|
hayırlı olsun. kazasız belasız kullan.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
bence olmaz. 5 cm eibach tak araba düşsün biraz yere |
||
![]() |
||
|
Jantları gittim gördüm temizler. 206 gti jantlarında anlaştık lastiklerle birlikte alıyorum. Arkadaşın elinde apex 30 mm yay varmış onlarıda verecek. 30 mm yeterli olurmu dersiniz. bu lastik ebatı için (195*50*15 ) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |