![]() |
|
yeni 206+ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 15:12 |
hadi hayırlısı kazasız inş |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:))) o zaman huylarına gıtmek gerekıyor sanırım :)) ben karsıda oldugum ıcın sureklıde ugrayamıyorum oraya sanırım o yuzden pek ısınamadım :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
valla ben 2004 yılından beri aktif-iriyıldan 206 aldim.bu heralde 6 veya 7.aracım olcak.serviste de aynı insanlarla muhattap oluyorum.cok da memnunum.ufak tefek servis ziyaretlerinde istedgimi yaptiriyorum ücret de vermiyorum.bakimlarda da gerekli indirimleri yaparlar.ben genel olarak memnunum.tabiki bu bnm fikrim.
Düzenleyen nedim83 - 02 Mart 2011 Saat 23:29 |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
S.a.Nedım dostum bende 2010 5 subat ta aktıf ırıyıldan aldım.. dedıgın gıbı fıyat verırken cok kıbar davranıyorlar musterıyı uzmuyorolar o konuda ama servıs olayı ıcın aynı seyı soyleyemem..... hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın ....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
şahsi aracım 206+ hdi 2010 model.iş yerime de 2011 206+ envy aldim istanbul pejo aktif-iriyıl otodan..28400e aldim.cok yardımcı oldular.araç şahane.inci siyah metalik renk.
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
apsuva ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim eski pejo dizeldi.turbodan biraz sıkıntı yaşadım zamanında.bu sefer aldığım 1.4 benzinli.krediyle beraber 30a mal oldu
|
|
![]() |
|
apsuva ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hayırlısı olsun kardeşim.bende geçen hafta teslim aldım 206+ mı.güzel fena değil.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tanilbakicimsit ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın ne kadara aldın dızelmı benzınlımı bu arada :)
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
yeni araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar kazasız belasız kullanın inşallah.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
irfannica ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı irfannica
merhaba herkese öncelikle.
bende 2011 206+ aldım . güneşli mepa otomotivden aldım |
|
...iz...
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
hayırlı olsun kazasız beleız kullan
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallahh
|
|
![]() |
|
ilk önce üyelerimizi tanıyalım konusu altında kendinizi tanıtın daha sonra arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaktır |
|
![]() |
|
df0027 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
merhaba arkadaslar yeni üye oldum 206+ aldım kasım ayında xenon takmayı düsünüyorum takan varmı arabasına yada bi önerisi olan tskler
|
|
![]() |
|
Kesinlikle reserpin'e kstılıyorum :))) bu arada forumumuza bır plus daha katıldı bu guzel haber :)deseneze bulusmalardakı tek plus ben olmıcam artık :) Hayırlı ugurlu kazasız belasız kullanman dılegıyle...
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
hayır hayır :) servis bölümüyle ilgili sıkıntılar çıkıyor orda sen hele bi aracını alda sonra bakıma götürüceğin zamanlarda bi konuşalım seninle :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
bayrampaşa baykaralardan alıyorum hayırdır? :)
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hayırlı olsun kardeşim dizel benzin hangisini aldın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |