![]() |
|
Izgaralardan gelen ses ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2011 Saat 10:53 |
sanırım sorun turboda, turbo içindeki kelebek hasar görmüş. Benzer bir sorun yaşayanın dediğine göre.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
perşembe bir baktırıcam. Ama turbodan değil gibi geliyor bana bana daha çok katalizör veya turbo çıkışından bir yerden hava kaçıyor gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
benimde frenden geliyo westınghouse arızalı büyük ihtimal frenden ayagımı çekince fıss diye bi ses basınca kesiliyo fren altta kavramaya başladı. gökhan 2500 den sonra diyosun benimde aklıma turbo geliyo
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
soyledıklerın hep bana turbo ıle alakalı oldugunu anımsatıyor... ama gormeden dınlemeden emın olamam tabı.
turbo hava hortumlarını ıyıce bır kontrolden gecırdın mı?
|
|
![]() |
|
rolantide ses yok 2500 devirden sonra artarak fısıldama yükseliyor, gazdan ayagını cekince ses kesiliyor. motor cekişi ve frenlerde hiçbir sorun yok. |
|
![]() |
|
anladıgım kadarıyla durdugu yerde motor rolantıde calısırkende ses gelıyor stop edınce kesılıyor. fıssssssss devamlı bır ses herhalde. acaba westınghouse vakum borusu delınmıs catlamıs vs olmasın??? herhangı bır yere surte surte zarar gormus olabılır! pekı motorun cekısınde ve frenlerın tutmasında bır sorun yok degıl mı? |
|
![]() |
|
4 kapılı RC zaten yarın resimleriyle beraber ilanı koycam. şu sorunlarıda halletsem. Muayenesi dahil hiçbir derdi kalmadı.
![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
sat sen o arabayı sat :) bu arada bana gene araba çarptı bu sever TIR :)
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
evet. turbodan farklı turbo ile alakası yok kaputu açıp sesi dinledim yolda giderkende dinliyorum. bi yerden hava kaçırıyor sanıyorum. |
|
![]() |
|
Allah Allah cok ılgınc bır durum... bu ufleme sesı turbonun sesınden farklı bır ses mı?
|
|
![]() |
|
Yaklaşık 2 haftadır ön cam ızgaralarından içeri 2000 devirden sonra artarak bir üfleme sesi geliyor. Arabanın çekişinde vs. hiçbir düşme yok. Yeşil antifirizi değiştirip pembeye geçtikten sonrada motor suyunda eksiklik var lambası yanmaya başladı. çok bir eksiltme yok max a yakın seviyelerde geziyor. Sensör bozuk diye düşünüyorum.
Başına böyle birşey gelmiş olan varsa paylaşırsa sevinirim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |