|
özel servis cinlikleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:55 |
geçti daha hiçbişey iddaa edemessin malesef tabiki yasal hakların var hemde nasıl bi bilsen fakat sen ödemeyi yapıp ayrıldığın için hiçbişey çıkmaz ordan o fotoların hiçbir hükmü yok ama eğer polis gelip tutanak tutup fotoları ekleseydin adamın canına ot tıkardın
geçmiş olsun artık inşallah bidaha başına gelmez gelirsede unutma müşteri herzaman haklıdır yaygara çıkart adam zaten korkudan ne yapacağını şaşırır
aracını n az da olsa bi değer kaybı oldu onu tazmin edebilirdin sen üstüne para vermişsin bide Allaha havale et artık
fakat resimleri de sakla yarın öbürgün arabayı satarken işine yarar dostum
bununla geçmiş olsun takma artık kafana allah san onu kat ve kat geri getirir
|
|
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaymakamlık ve belediyelerde bu tur şikayetlere bakan birimler var ve büyük bir ihtimalle dükkanın ruhsatı yoktur bir şikayete bakar
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunun bır benzerıde araclar bayılere getırılırken kı kazalarda da yapılıyor... acaba bunları yapan kısıler Allah a nasıl hesap verecekler. Rabbım boyle ınsanlara akıl fıkır ıhsan eylesın...
Düzenleyen cecoli - 31 Aralık 2010 Saat 15:29 |
|
tevfiközer
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tevfiközer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
LENOPE dogrusun ama polisi arasam ne değişirdiki sadece tutanak tutulurdu diye düşündüm.yasal bir hakkım varsa tabiki yaparım ama sonuç alabileceğimi düşünmediğim için sineye çektim.varsa bir bilgin bende uygularım.resimleri falan var kanıt olarak yani.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum kusura bakma da öyle i olay yaşamışsın hala adamlara düzeltirnisiniz mi dedin abi sen böle yaparsan o adamlar aynı davranmaya devam eder azcık dişli olun hakkınızı arayın polisi arayın şikayetçi olun hakkınızı cahil cühela insanlara yedirtmeyin hangi ticaret ahlakından bahsediyor o adam senden 5 kuruş para almaması lazımdı o ''ahlaklı'' esnafın
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende bostancı ceren oto peugeot özel servisinde triger değiştirdim. fakat aradan bir kaç gün geçtikden sonra trigerin oradan araba yağ kaçırmaya başladı. bidaha götürdüm aracı eksantrik keçeleri değişecek dedi, silindir kapak contası değişecek dedi 400 tl masraf çıkardı, dedim triger değişirken yokdu ondan sonra oldu vs falan üzerine almadı sorumluluğu bende yaptırmadım. daha sonra araştırma yaptım ve tavsiye üzerine yurt motor sport'a gittim baktı arkadaşlar incelediler ve yağ tahliye tapasının gevşetilmiş olduğunu farkettiler ve sıktılar(ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN). para kazanmak için nede olsa birdaha oraya gideceğimi düşünerek tapayı gevşettiklerini düşünüyorum artık ceren otoya gitmem |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
tevfiközer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tevfiközer
|
sadece sag çamurluğumda ezik vardı onu düzeltirmisiniz dedim onu yapmışlar.bari 3-5 kuruş bişi indirin dedim demez olaydım bana ticaret ahlakından girdi kabataştan çıktı lanet olsun dedim ödedim çıktım hatta 6 ya böldürdüm vade farkınıda ödedim.dahada gitmem şapşal servislere.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yuhhh be kardeşim bu ne terbiyesizlik peki zararını karşıladılar mı arabanın değer kaybınıda talep et kardeşim
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
siteye kendinizi tanıtma bölümüne konu açın ,
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bi durum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen kardeşim servislerin en büyük pislikleri böyle şeyler
|
|
tevfiközer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tevfiközer
|
benzer derdi olan arkadaşlar neolur buraya yazsınki hepimiz bilsin neyin ne olduğunu.
|
|
tevfiközer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tevfiközer
|
bu yazimi okuyan arkadaslarin dikkatli olmasini istedigim için yazdim.pax otomotiv özel peugeot servisine aracimin debriyaj setini degistirmek için gittim.ve 5 saat beklemeyi göze aldim çünkü etraftan bisürü sey duyuyodum neyse konu su;arabamin kaputunu açik unutup liftle kaldirip tavana çarpmislar ve bana söylemeden sökülüp boyanmaya verilmis.yetismice anlasilinca söyleme geregi duydular.tekrar boyanip takildi 2günüm rezil oldu.araba satarken yok birseyi deyip sonra ortaya biseyler çikan ve feryat edip yemin eden insanlari anliyorum.ben birakip gitseydim boyayip banada söylemiceklerdi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |