![]() |
|
Motor yağı bitmiş.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 19:01 |
![]() |
|
![]() |
|
caprice41 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caprice41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun erken farketmişsin. ben bundan önceki aracımda (honda) çak çak diyerek 5 km gittim bilerek uyuz olmuştum arabaya en sonunda çak çak duman duman ata ata durdu dahada çalışmadı bi gram su yok radyatör buz motor yanıyor dumnalar çıkıyor v.s. usta gelince şok oldu. sonuçta motor indirdik. çak çak sesi iyiye alamet değildir, tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım sende aracı bıraz yerden kaldır, surungenlıkten vazgec yanı. corluda yollar kostebek yuvası gıbı zaten. o araba o yollarda gıtmez yazık gunah degıl mı ?
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
geçmiş olsun merakla bekliyordum sonucu,sevindim..
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
teşekkürler arkadaşlar ama akaryakıta yine zam gelmiş ya pff
![]() |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Bununla geçmiş olsun, en kısa zamanda karter muhafaza şart...
|
|
![]() |
|
gemiş olsun
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bugün yağı döktük sorun yok :) saat gibi çalışıyor ... dha geç farketsem yataklar gidebilirmiş. allahtan kısa mesafede farkına vardım ve stop ettim aracı .
araçta aşırı düşük bu yollarda gitmek çok zor her yer set çukur tümsek .. yeni yapılan yol 1 mevsim çıkartmıyor yol çalışmalrı bitmek bilmiyor. en ufak çelik setlerde bile 2 kişiyken arac zor geçiyor. neyse sorun yok allathtan :D
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
yağ çubugu vardır motor kapağının önünde
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
bende çubuk yok be onur açıyorum sadece kapak var
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
yağ çubugunu çek 2çizgi arası normal seviyedir sıcakken açtıgında buhar olması normal
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
dostlar 206 hdi içi yağ tamamlama nasıl oluyor birde yağ seviyesi nerde olmalı bilen varmı acep yağ kapağını açtığımızda yağ nerede olmalı birde sıcakken açtığımızda buhar çıkması normal olmalı sanırım
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
Çok geçmiş olsun umarım motor sorun çıkarmaz ve bence bu ihtimal yüksek yoksa senin stop etmene gerek kalmazdı diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
cecoli yaydan vaz geçeyim mi :))
|
|
![]() |
|
arkadaslar araclarınızı bu kadar alcaltmayın. japonya da olsak tamam ama turkıye deyız. yollarımız bozuk. setler bol... bence o kadar alcak halde arac surmek otobanda keyıflı ama sehır ıcınde tam bır ıskence yanı :)) |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
geçmiş olsun hocam öncelikle yağı tamamla ve tamamlarken koruyucu ve kötü motoru güçlendiren yağlardan eklemeni tavsiye ederim büyük bi sorun oluşturacağını sanmıyorum o kadar kısa mesafede umarım büyük bi sıkıntı çıkmaz
eğer bi usta mahvolmuş vs felan dersede pek güvenme yağı tamamlat başka bi kaç yere göster |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun ses geldiyse biyerlere zarar vermis olabilir ikaz vermemesi normal degil gostergelerinde sorun olabilir benimki suyu bile hafif eksilse ikaz veriyor gecen gun kontak anahtarinin pili zayif diye ikaz verdi
neyse tekrar gecmis olsun
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
üstad bence en kısa zamanda karter muhafaza taktırmalısın...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
OLAYI ÇÖZDÜM BENİM KARTERDE ÇATLAK VARDI SALI GÜNÜ SERVİSE GİDECEKTİM FAKAT DÜN Bİ ARK. İŞİ OLUNCA ACİL DEDİ GİDECEĞİ YERE KADAR GÖTRDM PARK ALANINDA ÇELİK SETLER VAR 2 KİŞİ OLUNCA ARACIN ALTI DEĞİYOR ÇOK YAVAŞ GEÇMEK GEREK VE DÜN DEĞMİŞ VE ÇATLAK AÇILMIŞ YAĞDA ARACI PARKETTİĞİM YERE BOŞALMIŞ.. 4 KM YOL YAPTM SONUÇ YARIN BELLİ OLACAK .. :((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |