![]() |
|
En iyi Akaryakıt Firması ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2010 Saat 00:15 |
|
vay anasını arkadaş ne kadar opet düşkünü varmış ya bende yanına yanaşmam. bilinçaltı bi kötü izlenimi kalmış bende. yılların PO cusu olarak, deneyim bende bari.
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
BENZİNİ SHELL DEN ALIYORUM AYRICA DA KELİM :)) SÖZÜMÜ DİNLEYİN İLK TERCİH SHELL İKİNCİ TERCİH OPET
![]() |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
aracı aldım alalı hep opet hep 97oktan benzin ve aygaz gaz koydum hiç bir zaman opetle sorun yaşamadım Türküyenin birçok yerinde de hep opeti seçtim hiç fark yok sadece bazı bayiler milangaz satıyor
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
Benzini Shell den, aklı kel den almak gerekir dostlar...
|
||
E35
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Bence deneme ![]() Opet... ![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bundan sonra opetten alıyoruz o zaman :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
opet + 1
hem yakıtı ıyı hemde her zaman yakıtının arkasında aracta olusabılecek tum masrafı karsılıyor |
||
![]() |
||
|
ama shell ı protesto edıyoruz bız nasıl olcak sımdı ???
|
||
![]() |
||
avşaroğlu_38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avşaroğlu_38
|
ben edirneden sizlere merhabalar ben shelll diyorum gerçekten fark ediyor arkadaşlar.....
|
||
AVŞAROĞLU
|
||
![]() |
||
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|
güncellll
|
||
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
||
![]() |
||
|
valla hiç po dan almadım ama denemek isterim şahsen PO hakkında şimdiye kadar hiç iyi şeyler duymadığım için hep soğuk baktım
|
||
![]() |
||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
katılıyorum bende bir defa po dan alayım dedim 5dk geçmedi antipollution fault çaktı araç bidahamı tövbe ... 3 gün önce ilk defa opet eurodizel aldım ve arabanın motoru inanılmaz sessiz çalışmaya başladı ve gücünde hissedilir şekilde değişme oldu bp out opet in diyorum ... |
||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
||
![]() |
||
|
KOÇ PERSONELİ OLDUĞUM İÇİN BEN ZATEN OPETTEN BAŞKA FİRMADAN YAKIT ALMIYORUM LPG PEK TAVSİYE ETMESEM DE 95 OKTANI TAVİSYE EDERİM...
|
||
![]() |
||
|
ab ye gırsek ne olcakkı devlet bu kazancından feragat edecegınımı sanıyorsunuz... etse bıle baska bır yerden gecırır yıne hedefıne ulasır aynı hesaba gelır yanı :DDD ne kadar acıklı degıl mı ? gırecegını bılerek yasıyoruz ve hıcbırseyde yapamıyoruz. gırmesıne alısmısız cıktımı rahatsız oluyoruzz :DD
|
||
![]() |
||
|
ANKET GÜNCEL
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
aslındas bir kaçgün akaryakıt istasyonlarına kitmeme eylemi yapılsa çok güzel olur mazot aldı başını gidiyo 1 ayda 23 kuruş zam geldi bune ya habire kaktırıp duruyolar vergi vermekten başka birşey yapmıyoruz yurt dışında mazot 1 tl biz alıyoruz 3,23 bide diyolarki ab ye giricez bok giricez ab ye girmek için 1 tır ekmek yemeleri lazım |
||
![]() |
||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
2 ayrı PO dan denedim ama sonuç aynıydı, belkide bana öyle denk geldi bilemiyorum ama opetten aldığım zaman sıkıntı yok
|
||
535 3032966
2005 307 xt |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
bende opetteyim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |