![]() |
|
Carbon Clean |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 12:24 |
antakya 50tl
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marasov nerde ve ne kadara yaptırdın?
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
katkı maddeleri koymadılar direk makineye bağlayıp temizlediler 1:30 saat sürdü başında durdum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
marasov sen hangi şehird eyaptırdın yetkili peugeot servisinde yaptırdın demi ordan bişey dedilermi şöyle böyle olur diye bide yapılırken yanlarındamıydın enjektörleri çıkardılarmı yoksa sadece katkımı eklediler o öneli sadece yakıta katkı koydularsa 50 tl çok gibi
|
|
![]() |
|
senin adına çok sevindim benim araçta 70.000 de duyumlarım 100.000 den sonra yaptırmayın yaptırcaksanız 100binden önce yaptırın dediler bende adam gibi bi yer bulsam yaptırcam ama
|
|
![]() |
|
galiba 5- 7 kuruş fark etti .ama sürüş keyfi bence parayla tarif edelimez.Tabi araç uçmuyor ama olsun
|
|
![]() |
|
2001 model
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
öncelikle hayırlı olsun sonrada nerede yaptırdın aracın ne modeli ve km si kaç onuda yaarsan birde araçta yaşanan değişiklikleri yazarsan seviniriz bizde yaptırıcaz bilgimiz olsun
|
|
![]() |
|
hadı hayırlısı... yakıt durumunuda bır olc bakalım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
tmm :)))
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
sonrada bize haber ver :)))) oldu mu?
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ama sen yınede bır arastır. ustaların yorumlarını alda ona gore karar ver. |
|
![]() |
|
nokta :) ilk fırsatta yaptırayım aslında gecenlerde b.paşa carrefourdaki servisde yapalım dediler turbo sorunundan yeni kurtulduğum için korktum lastiğin havasına basmaya bile korkar oldum :) yarın servise gidicem ıvır zıvır işler için ilk önceliği oraya vereyim inş yapıyolardır olmadı başka bi yere yöneliriz.
|
|
|
|
![]() |
|
dızel motorların bu ısleme daha cok ıhtıyacı var gıbı gelıyor bana... |
|
![]() |
|
aynen katılıyorum cem yaptırdığınız yer önemli. psikolojideki karbonlar yarıldım :D
![]() |
|
|
|
![]() |
|
yalnız sunuda hatırlatmak ıstıyorum. bu carbon clean dedıgımız ıslemı yaparken kullandıkları kımyasallar cok onemlı. bazı uygulamalarda neredeyse hıc fayda etmıyor. ama geregıne uygun yapılan ıslem gercekten fayda edıyor. tabı bu konu motorun durumuyla da alakalı. genelde pıyasada makınenın deposuna bol bol benzın doldurulup kımyasallar yeterlı duzeyde konulmuyor veya kalıtelısı kullanılmıyor ve sızın ruhunuza carbon clean yapılmıs oluyorrr :)) psıkolojıdekı karbonları temızlıyorlar...
![]() |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla hocam ben ekspertiz için geleceğimi söyledim onlar da aynen bana bunu söylediler. Eks. 50tl check up 200tl dediler. Check up daha detaylı oluyormuş vs. ben ekspertiz yaptırdım 50 tl verdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |