|
LPG TAVSİYESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 19:01 |
usta önemli ya |
|
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pejo motoru sorunlu diye birşey yok silin şunu aklınızdan yok sabıkalı sorunlu olmuyo buneya
giderseniz marongoza kasaba olmaz tabi
ya peugeot sogutdunuz beni ya
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim yaavru aslana hangisi iyi olur acaba. 306 lar LPG konusunda sabıkalı sanırım. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 ye her marka lpg olur. yeterkı duzgun montaj ve ayarlama yapılsın... 307 ıle duzgun calısan prıns marka lpg sıstemı sahıbı uyemızde var atıker sahıbı uyemızde var...
|
|
serkan.ist
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Takılacak markanın adı beynin üstüne boyayla değil dökümle yazılmış olmasına dikkat etmek gerekiyormuş. Çakmaları çoğunlukla boyayla yazılıyormuş. Bilmeyene çin malı çakmaları takılıyormuş. Ustam öyle demişti. Tabi yetkili serviste taktırılırsa sorun olmaz sanırım.
|
|
Av. Serkan Türker
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tşk ederım arkadasım bende zavoli dusunuyorum 1200 civarıdna takıyolar sanırım
|
|
papercut
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEN ZAVOLİ MARKA LPG TAKTIRDIM 10 BİN KM'DİR KULLANIYORUM HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM.
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADASLAR ARANIZDA 2004 MODEL 1.6 XT Sİ OLUPTA LPG DE SORUN YAŞAYAN VAR MI YADA HANGI MARKA LPG YI TAVSIYE EDERSINIZ LUTFEN YARDIMCI OLUN?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |