![]() |
|
206 gti hava filtre kiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 Saat 21:33 |
foto ve videoyu bekliyoruz halen ![]() |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses için bende bazen basıyorum, aslında ses beklediğimden daha iyi geldi bende ucuz yollu kit aldım. Görüntü itibari ile simota ile aynı sadece markası değişik, zaten aldığım yer bunun borusu plastiği hariç diğeri simoto ile aynı mal dedi: Tamam dedim. Taktım çok memnunum az yakma çok yakma olayını daha tam test edemedim. ama çok şık durduğunu söyleyebilirim. en kısa zamanda foto ve videosunu çekip göndereceğim.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
20 liralık bir filtre birde 15 liralık esnek boru işinizi görür bence hava akış sensörü çıkmadığı için rolantide pek bir bozukluk olmuyor ama pek diyorum çünkü biraz değiştirebiliyor ama araç sonradan alışıyor güzel bir olay bastığınızda ses geliyor yakıtı etkilemiyor ama sorun şuki tetikliyor o sesi duymak için hep hep hep basıyosunuz sonra deponun ışığı yanınca hayal kırıklığı :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bende hava filtre kiti alıcam ama sadece 3 marka bulabildim My racing - Simota ve Jsv...Ayrıca my racing ve simota 206 ya özel ve 2side birebir aynı gibi görünüyor ama simota olan fiyat olarak 50-60lira daha pahalı fark yok gibi görünüyor resimlerinde ama..Jsv ise universal tiplerden...Hangisini almalıyım ?
Birde bu Simota ve My racing olan 206 ya özel ama 1.6 ve 2.0 motorlara uyumlu yazmışlar ve 1.6 motorda takılı fotosu var sanki benim GTI a uymucak gibi geliyo..Şu an sadece açık hava filtresi var sesi çok hoş ama pek sağlıklı gelmiyor bana komple kit alayım diyorum |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Ayrıca en bahsettiğin rolanti sensör kit olarak satılanlarda var. Bu arada flex boru pek tavsiye etmiyolar hava düz borudan geçmesi lazım diyorlar bunları da değerlendir derim. Bence çok mantıklı
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bunu yanlış yere takmışsın. Tozun en yoğun oldugu bölüm lastiği yakınlarıdır. En az olduğu bölüm de ' panjur bölümüdür. Ben 2 gün önce kit olarak aldım , Bende senin gibi buraya takıcaktım ama son anda vazgeçtim !
|
|
|
|
![]() |
|
peugeutdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeutdiyar
Şimdi kusuruma bakmazsanız bir soru soracam. Bu kitleri uyguluyorsunuz ama hava sensörleri boşta kalmıyormu. Rolanti ayarı için sensöre ihtiyaç duymuyormu.acemiliğime verin |
|
Gül tutan elde daima bir miktar gül kokusu kalır
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
tamponu delerim dersen bas kabinlerinde kullanılan plastik ile delikten hava filtresine çıkış yapabilrsin ben öyle dşünmüştüm ama delmek istemedim tamponu delen arkadaşlarda var soğuk hava alabilmesi için. böylede soğuk hava alıyor ama toz olayı var onun içinde hava filtresine kit alarak temizle ve yağla ben öyle yaptım süper oldu cillopp :)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ürünü 15 tl aldım ve temizlik kiti ile temizledim hava filtresinden inanılmaz bir kir çıktı, ardından temizleme kitinde bulunan yağ ile yağladım toz partiküllerinin motora girmesini önlüyor bugün baktığımda toz sadece yağa yapışmış temizleme kitide öneriyorum gerçekten mükemmel oldu..
istersen linkte atabilirim..
|
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Sök at orjinalini tak 5 hp gelmiş gibi aracın rahatlıcak içinede KN kutu içi filtre al . Allaha şükür diceksin .
|
|
![]() |
|
okan9823 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tigerlend foto ekelrsen sevinirim
|
|
YA HERKEZLE AYNI,YA HERKEZDEN FARKLI
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
bende o esnek borudan ve jvs hava filitresi almıştım
boru fena değil istediğiniz her noktaya uzayıp kısalıyor ama kış geldi diye söktüm inşallah yaza tekrar takarım |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
selam dostum bende de simota vardı hepsiburada 15 tl esnek boru aldm aşağı saldım filtreyi 1 m. kadar uzuyor. sende öyle yapalirsin istersen. istersen foto ekleyebilrim ..
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
as. forum sponsorlarına sor istersen.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
okan9823 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
s.a arkadaşlar aracımda pipercross hava filtresi var buna uzun kit yaptırmak istiyorum nerde yaptıra bilirim istanbul avrupa yakasındayım
|
|
YA HERKEZLE AYNI,YA HERKEZDEN FARKLI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |