![]() |
|
motor katkıları.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2010 Saat 10:31 |
bizim araçtada denemek istiyoruz. hangi markanın ürünü nü almamız gerekir.
bizim aracın enjektör ayarları bozuk olduğundan siyah duman atıyor. ustaya götürdük şimdilik zararı yok o ayar için 600-700 tl para alırlar onun için biraz daha bekleyin araba marş basarken zorlanmaya başlarsa hemen getirin yaptırırız dediler. katkı maddesi eklediğimiz zaman bu siyah dumanı azaltabilir hatta komple bitirebilir miyiz acaba.
|
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben peugeot servisinde 60 liraya nano carbon cart curt bişi vardı ondan yaptırdım. baya etkisini gördüm yakıt anlamında. 100 tl ye abartmadan 700 km gitti.
araçta 1.4 hdi 206
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu devamlı kullanımdan kasıt 10000km de 1 öyle her depoya koyulmaz ki ya
temizleyicilerde öyle
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
1 depo aralıkla kullanmalı diye biliyorum yani 1 depo katkılı bittikten sonra 1 depo da katkı maddesi dökmeden kullanmalı eee herşeyde olduğu gibi bununda fazlası zarar |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin katkılarını çok sık kullanmayın diyorlar varmı doğruluk payı.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
walla onu bende bilmiyorum işeme yapıyor heralde motorda tekleme oluyor yakıt artıyor diye düşünüyorum kurum yapmasından kaynaklı ama burdan keşke birisi dese şu km de değişmesi lazım diye mazot filtresi 45000 de bir değişiyo mesela illaki bundada vardır
ayrıca serviste değiştirenler varsa fiyat verirlerse işçilik le beraber hoş olur yada dışarda yaptıran varsa ciddi bir konu
ben arabamın herşeyine servicebox dan bakıyorum servisle birebir tuttu bugune kadar dün akşam baktım işte 650 tl onun bide en az 50 tl işçiliği tutar oda en az yani
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
acaba değiştirilmesi gerektiğini nerden anlıyoruz
|
|
![]() |
|
servicebox dan baktım öyle yazıyor işçilik hariç
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benim araçta 115binde acaba gereklimi diye düşündürdü bu enjektör beni... ayrıca 650 neymiş yavvv :((
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardeş nekadar verdin ve nerde yaptırdın bide bunu söylede tam olsun
buarada nazar değmesin maşşallh diyimde
servicebox dan baktım fiyatına enjektör gövde 675.46 tl yazıyorda şok oldum :) Düzenleyen LANOPE - 04 Aralık 2010 Saat 18:05 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
İLLAKİ FARKETTİ.BENİM KEYFİ OLDU BİRAZDA..
50000 KM GİBİ DEĞİŞTİRDİM AMA 50000 DE HAYATTA DEĞİŞİLMEZ ONU BİLİYORUM...BELKİ DEĞİŞİM KM Sİ 100.000 KM AMA BEN DEĞİŞTİRMİŞTİM. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
enjektörler kaç binde değişiyor bide değiştirince fark oldumu kardeşim
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
depoyu doldurabilsem kullanacağım.
![]() benim enjektörler değişmişti zaten.20000 km oldu..şimdi bu katkıyıda koyalım bakalım ne olacak |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
http://www.hepsiburada.com/Liste/carbon-clean-enjektor-temizleyici-ve-yakit-katkisi-dizel-madein-usa-114018/ProductDetails.aspx?productId=otctn114018&categoryId=26005
Düzenleyen LANOPE - 04 Aralık 2010 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
özgür nezman kullanıcan bende hepsiburadadan aldım aynından ama daha kullanmadım yada sanayide mi enjektör temizletsem diyorum kardeş aracım 69000 de acaba zarraı olurmu diyede korkuyorum şimdi sorunsuz çalışıyor ama daha sessiz çalışsa ve daha az yaksa hiç de fena olmaz hani
![]() |
|
![]() |
|
dizel araçlar için bu dediğiniz işlemi nerde yaptıralım bosh service yada başka nerede yapılır aracım 1.4 hdi 69000 km de
|
|
![]() |
|
bende enjektör temizleyicisi atdım depoya. yarım depo vardı arabada,sanki biraz rahatlama oldu gibi rolantide devirde ama mucize beklememek lazım tabi :))
|
|
![]() |
|
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
öncelikle herkese slmlar. arkadaşım açık ve net konuşayım beni site geneli tanır yedek parçacıyım çoktan beri site ile ilgilenemiyorum.enjektör temizliği konusunda net bir sonuç almak istiyorsan sana tavsiyem carbon clear veya katkılar değil pompacılarda bulunan enjektör tazzik makinesi var tabi her pompacıda yok o makineye enjektörlerin sökülüp takılıyor ve makinenin içinde güzelce ilaçla temizleniyor, bu işlemden sonra gaz kelebeği var diğer adıyla boğaz orasıda düzgün bir şekilde temizlenip takıldıktan sonra yakıt tüketimi ve yakıt sistemiyle alakalı net sonuca ulaşıyorsun.MÜKEMMEL SONUÇ VE DOĞRU İŞLEM BUDUR... |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
ben iki depo speedol
bir depo motor silk kullandım ilk kullandığım motor silk ti onda pek birşey anlamadım ama speedol biraz fark etti yani hissedilir derecede tabiii mucize beklemeyin ama ben full depo değilde yarım depo ya bir şişe koymuştum |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |