|
Çelik cant boya tutarmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ottoboy
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 08:36 |
iyi bir boyacı üşenmeden güzelce boyarsa atmaz.
|
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
iyi bir usta ama önemli olan kaliteli boya , malzeme ile uzun ömürlü olacaktır , boyanmış jantlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi bir işçilik verilmesi lağzım kumlama denilen bir yöntem var bu kumlama ile eski boya izleri çizikler falan tamamen siliniyor + astar + fırın boya bu şekilde yapılan bir işlem 10 numara olur ama fiyatı 40 tl olacağını hiç sanmıyorum |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
tamamdır memnun olurum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hımm bılırım orayı. uygun zamanda baglantıya gecelım. bende capa dayım...
|
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
tam olarak şöyle diyeyim; karagümrük stadının alt tarafındayım. Halk eğitim merkezinin oralarda.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
boyacı tanıdıklarım varda jantı kaca boyayacaklarını hıc sormamıstım. ugradıgımda sorarım senın ıcın. sen fatıh ın neresındesın? |
|
ceronimo1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
sevgili cecoli, benim jantlarda malum fatihte oturduğum üzre kaldırıma bol bol sürtünüyor. Bende hem bu çizikleri kapatmak hem de rengini beyaza çevirmek için boyatmayı düşünüyotum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Ayrıca 40 tl sizce pahalı mı? Bu işin piyasası nedir?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hımmm orası yakın sure once bır kısmı yıkılan merkezefendı sanayı oluyor. ama 40 tl banada cok geldı...
|
|
se®k@n
1. Vites 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Boya işleri düzgün yapılırsa gayet tutar tabiki..
|
|
ceronimo1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
Cico abi diyorlar topkapida minibusleri garajinin oldugu yerde 40 lira bana ozel fiyat piyasa ne kadar bilmiyorum bana uygun geldi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
40 lira biraz pahalı değilmi yoksa piyasa ortalaması böylemi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
topkapıda nerede adı nedır boyacının? akınsal da yada teknık oto sanayıde mı ?
|
|
ceronimo1978
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
Arkadaslar ben topkapida bir yer buldum tanesini 40 liradan boyuyor gayet guzel fiyat yakinda boyatayim resimleri paylasirim begenirseniz iletisim bilgilerini iletirim
saygilar |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kalıtelı yapılırsa tutar. sonucta orjınal halıde boyalı. o acıdan sıkıntı olacagını sanmıyorum... aynı seyı bende dusunuyorum. uygun bır jant aldıgım zaman parlak fume yada sıyaha boyamak ıstıyorum. beyaz araca cok yakısıyor.
|
|
serkan.ist
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan.ist
|
Çelik cantı siyah metalik rengine boyatmak istiyorum. Sizce bir süre sonra boyası atarmı?
Düzenleyen serkan.ist - 28 Kasım 2010 Saat 23:14 |
|
Av. Serkan Türker
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |