![]() |
|
Bu sistem 307 ye uygun mudur? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 Saat 13:13 |
umarım parçaları aracına %100 uyumlu olarak monte edebilirsin. Bende çok heves ediyorum ama çok maaliyetli bir işlem.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sn. Individual,
Almayi dusundugum sistemin yeni fotograflarini asagiya yukluyorum. Size sormak istedigim sorular sunlar,
1. Bu sistemde ekteki resimlerden baska bir alet ya da kablo yok. Dolayisiyla eksigi ya da olsa daha iyi olurdu diyebileceginiz seyler var mi?
2. Bu ekteki fotograflardaki sistemi aldigimda kolayca kurulum yapabilir miyim. Bu konuda sizden guidance isteyebilir miyim?
3. Fiyati 200 euro isteniliyor. Sizce deger mi, eder mi?
4. Bu sistem ile asagi yukari neler yapabilecegimi biliyorum. Bu versiyon sistemle yapamazsin diyeceginiz bir ozellik mevcut mu?
5. En son resimdeki goreceginiz gibi kablolar ufak kutulara bagli. Bu kutularin gorevleri nelerdir?
Resimler:
![]() ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 24 Kasım 2010 Saat 09:45 |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet aracım 2005 eylül tarfiğe çıkışlı ruhsatta 2006 model xt. replicayla ilgili uyarı için sağolun dediğiniz gibi sorunsuz olabileceği gibi sıkıntı çıkarmayacağıda garanti değil. orjinal jant için biraz daha sabırlı olmakta fayda var kanımca. tşk. ederim.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
imzada 2006 model görünce aklım yeni kasaya gitti. eski kasa ise xs jantı çok yakışır. ben jantları size verirdim ama yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum. çünkü lastiklermi de aynı dönemde değiştireceğim. ama piyasada kolay bulunan janttır. bugun göremediyseniz yarın illaki bir yerden ilanı çıkar. replika olayı beni biraz korkutuyor. balans - titreme yapma olasılığı var deniyor sıklıkla. ama denemedim tabiki. belki en az orjinalleri kadar sorunsuzdur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
aracım eski kasa , orj. 5 kollu jant bayağı baktım bulamadım. Sonra replica 16 lincancabur görünce biraz kafam karışmıştı.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
bence 5 kollu jant daha iyi olur ama aracınız yeni kasa ise premium jantı en iyisi olur. bende de 16 5 kollu jant var (aracım XT ama fabrika çıkışı geldi) istediğim jant aidel chorome shadow 17 jant ama Türkiyede ulunmuyor malesef bunun haricinde yine 17 inch challenger ya da 18 inch lincancabur seçeneklerim arasında |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bu arada zaten bu kadar uğraştan ve emekten sonra ben o araca kıyamazdım ellerine sağlık.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
güzel bir videoydu tşk. ederim.
eh bizde ufak tefek kendi çapımızda bişeyler yapacağız :) aracımda orj. 15 inç jantlar var 16 orj. 5 kollu ve replica 16 lincancabur arasında kaldım önerin nedir arkadaşım.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
merhabalar , evet aracım duruyor. doğruyu söylemek gerekirse aracımdan hala (3,5 sene oldu) sıkılmadım ve yapılacaklar daha var. satılması taraftarı pek değilim. yalnız şirket adıma araç tahsis edecek olursa ne yaparım bilemem. araca bu aralar 307 cc vites topuzu takıldı , 307 cc ayak dayama ve pedal takımı siparişi verildi. birde pazartesi beyaz fonlu gösterge kağıdımız gelecek. hız ve devir göstergesi arasına ekran koymayı deneyeceğim , belki oraya navigasyon bile konulur. daha önceden megane 2 sedan'a bu tarz çalışma yapılmış. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
merhaba arkadaşım ,
öncelikle foruma yeni üye oldum ve rt3 ile ilgili daha önceki çalışmalarını biraz geridende olsa merak ile takip ettim. sonuçta sanırsam çok iyi oldu. Pahalı bir sistem olduğu için seninde dediğin gibi heralde harici bir navigasyon cihazı alacağız. Bu arada aracın hala duruyor değilmi yanlış hatırlamıyorsam daha eski tarihlerde satabilirim gibi bir yazın vardı. yanlış da hatırlıyor olabilirim.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
rt3 ün çin üretimi çakması var. öncelikle bu çakma üründe yol bilgisayarı detayları çıkmıyor , söktüğünüz ekranı aracın başka bir yerine monte edeceksiniz . ekran dokunmatik olduğundan çok kullanışsız. sürüş esnasında ekrana dokunmayı deneyin bakalım sadece navigasyon lazımsa harici alın bir tane , fiyatları da çok düştü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
orjinal rt3 , daha önce forumdan aracına monte eden arkadaşın dediği gibi çok yüksek maliyetli , ya harici bir navigasyon cihazı takacağız yada bu cyclon un sitesindeki sistemi kurduracağız ama o da snırsam ucuz bie sistem değil 1500 - 2000 ytl den aşağı olmaz kanımca.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ya satici bana resimleri gonderecekti hala gondermedi onu bekliyorum. Kendi 307 sinden sokup sattigini dusundugumden sorun olacagini sanmiyorum ama dedigim gibi haber bekliyorum adamdan.
O dedigin sistemi bilmiyorum. Bu boyle dustugu icin aslinda almaya karar verdim yoksa tomtom gps im var. Düzenleyen koliva - 20 Kasım 2010 Saat 11:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
marka ismini yanlış yazmışım cyclone daki araç navigasyon başlığı altındaki 307 model araçlar için olan sistemden bahsediyorum. komple navigasyon , gps vs. bir sistem aynen rt3 gibi montajı oluyor.Bu sistemi taktığımızda direksiyon kolu ile kullanabiliyormuyuz, yine yol bilgisayarı iptalmi oluyor anlık tüketim vs. bilgileri. Kullanan yada bilen bir arkadaşımız yorum yaparsa sevinirim.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ayrıca rüzgar09 adlı üyemiz bir link vermiş rt3 ün benzeri bir alet daha önce clarient in sitesindede görmüştüm nasıl bir araçtır kullanan varsa yorum yapabilirmi.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Arkadaşım bir gelilşme varmı rt3 olayında . ne yaptın taktırabildinmi.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Saticiya sordum ekran renkli olanmis. Aksama bana detayli baska fotograflar gonderecek.
Soyledigine gore kablolari da verecek ama dedigin fiber kablolar felan varmi onu bakacagiz. Genel olarak kablolar demis emailinde. Aksama fotolari gosteririm ondan sonra nihai karari beraber veririz ve insallahta takabilirim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
selamlar aracınız eski kasa ise , bsi'dan çıkıp göstergeye,klimaya,teyp-cd çalara,orta konsoldaki düğmelere giden ana kablo demetinide revize etmeniz ya da değiştirmeniz gerekecek. ben bu kabloyu değiştirdim. 2 sene önce 159 euro gibi fiyatı vardı. çünkü sizdeki eski teyp ile alacağınız rt3 ün soketleri farklı çünkü ekran fiberoptik kablo ile çalışıyor, yeni alınan kabloda fiberoptik de var çünkü torpido gözündeki RCA girişleri de bu kabloda vardı çünkü rt3 ün soğutulmasını sağlayan vantilatörün çalışmasına olanak veren kumanda kablosuda bu kabloda var. ben işimi sağlama alıp kablosunu değiştirdim. ama illa değişecek diye birşey yok. iso adaptor denen dönüştürücü var. bu dönüştürücü soketi araya bağlayarak , ve kablo revizyonu yaparak işi halledebilirsiniz. ama aux çıkışı için rca , ve ekranın çalışması için fiberoptik illaki temin etmeniz gerekli. şimdi rt3'ün haricinde size şunlar gerekli arkasında fiberoptik çıkışı varsa 7 inchlik ekran fiberoptik çıkışı yoksa monochorome ekran ekran için kasket kasket ve ekranı bir arada tutup gövdeye sabitleyen ara parça vantilatör anten (gps,gsm,radio) anten çubuğu anten kablosu mikrofon rt3 lerin 4 farklı tipi var rt3 van mono rt3 van colour rtc can mono rt3 can colour mono demek tek renkli ekran demek aslında. yeni kasa 307 ekranlarından pek bir farkı yok. renkli ekran malesef uymaz. linki şu an hatırlamıyorum ama rt3ün renkli oldup olmadığını öğrenin derim. kolay gelsin |
|
![]() |
|
Sayin individual,
Saticidan aldigim bilgiye gore RDS tusu varmis. Yani eski kasalar icin uygun dediginiz gibi. Benim aracta eski kasa. Yani uyumluluk konusunda bir problemimiz kalmadi.
Simdi; bu ikinci el oldugu icin hangi parcalarin icinde olmasi gerektigini bilmiyorum. Acaba bana icinde hangi parcalarin olmasi gerektigini yazabilir misiniz ya da boyle bir liste varmi internette?
Diger sorum ise, aldigimda bunu nasil takacagima ait en ufak bir bilgim dahi yok. Verdiginiz linke de baktim ancak tamamiyla nasil takilacagini anlatan bir kisim da bulamadim. Ufaktan bir yardim edebilir misiniz?
Tesekkurler.
Bu arada 200Euro iyi degil mi buna?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bak bilenin yazdıkları bilmeyenin yazdıkları bir olmuyor
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |