![]() |
|
206 XT 1.4 Otomatik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2011 Saat 18:12 |
|
bende tam diyecektim bu araba nasıl satılmaz tertemiz araba hayırlı olsun bakalım konu kapatılsın ozaman
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
araç satılmıştır
|
||
![]() |
||
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
kusura bakmayın ögrenciyim sınavlar flan anca yazabiliyorum. ben fazla orjinalci bir adamım cok sevmiyorumda bu huyumu acıkcası o yüzden taktırmadım :) o yüzden filtre dahi yok arabamda |
||
![]() |
||
|
eedd en yakışıklı guncel oldu ama :))
BURSAA BUYUKTUR KUFUR ETMEZZ.. BURSAA BUYUKTUR KUFUR ETMEZZ :))
|
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
spor kardeşliktir diyelim ama inadına texas demeden de geçmeyelim :)
günceli olsun bu da
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
OLUM MİS GİBİ ARABA BU
|
||
![]() |
||
|
olum silincek bak ilan brak şimdi ts bs kardes zaten arac gecerli haa almasaydım alırdım ben bu 206yı hem 16 plaka.. olum biz anadan dogma bursa sporluyuz =))
|
||
![]() |
||
|
lan ne bursasporu tanerrr TRABZONSPOR DAN GERİSİ YALAAAAANNN
|
||
![]() |
||
|
aynısının grisini aldım donanım ve model aynısı 2003 1,4 XT BVA sanruflu.. yalnızca rengi kül gri..
almak isteyene tavsiye ederimm cok gusel araclar..
ayrıca arac bursa plakaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
evet mesajlar silinmiş kusura bakmayın yeni görebildim.Evet bass anfi düşünüyordum ama yapmadım ordan kablo cekilcek delincek flan kıyamadım arabaya sadece teyp kompenant arkadada ovaller var.
Mesajalr neden silindi bi anlam veremedim bende.. |
||
![]() |
||
|
hatta bir konu daha vardı bas amfi falan o da kaybolmuş bir sorun mu var acaba ? |
||
![]() |
||
|
ne olmuş mesajlar silinmiş ?
|
||
![]() |
||
|
bir güncel de benden olsun arkadaşımıza bi katkımız olsun
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bizede alana , satana hayırlı olsun diyek , günceli olsun.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
sahibinden linki diyelim o zaman
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar , ilanı güncel tutalım katkımız olsun :))
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
güncelll |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |