![]() |
|
forum güzelde........... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 05:22 |
Yöneticilere birkez daha seslenmek istiyorum ; forum.peugeotturkey.com güzel bir forum daha yeni üye olmama rağmen birçok şey öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum.(okumayla bitiremeyecek gibiyim :) ) Fakat forumda msj yazdığım başlıkları takip edemiyorum çok zor oluyor ve bana cevap veren oldumu diye msj yazdığım konuları aramak külfetli bir iş
Forumu daha rahat takip edebilmek açısından bahsettiğimiz kısa yol linkini birkez daha hatırlatmak istiyorum.
Mesajlarıma yazılan cevaplar:
başlığı gibi bir başlık altında benim açtığım bir konuya yada msj yazdığım bir konuya cevap yazıldığında bu kısa yoldan ulaşmak istiyorum
Eminim ki böyle bir uygulama bütün kullanıcılar için beğenilecek ve kullanılacaktır.
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende pazar günü bir konu açmıştım bulmakta zorlanıyorum.
bence de bir link oluşturulmalı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum tak karşımda :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Niye Bağrıyorsunki Kardeşim Tamam Öyle Yaparız ![]() ![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
katılıyorum!!!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumun bu bölümüne bende tam olarak aynı şey için konu açacaktım ki bu konuyu gördüm bence çok mantıklı ve kullanışlı birşey.
Açtığın bir konuya yada yorum yazdığın bir konuya cevap yazıldığında hızlı ulaşım için bir link olması gerekli birçok forumda bu uygulama var ve forumu ve yazdığın msjları takip etmen açısından çok işe yarayacak bir şey bu. Örneğin ; cevaplanan mesajlarım: (msjım olan bir konuya cevap yazıldığında bu kısımda gözükecek) gibi bir hızlı ulaşım linki forumun takip edilebilirliğini arttıracaktır. Düzenleyen orhanetap - 24 Ocak 2011 Saat 22:37 |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
bakın şuan güncel olsun diye tekrar bu mesajı atıyorum, yoksa gözden kaybolup gidecek...
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
gitarra arkadaşıma katılıyorum, evet biz hadi zorlansak da konumuzu arayıp buluyoruz. fakat kimse son açılan konulardan başka konulara göz atmıyor, dolayısıyla da konuyu açan, sıkıntısı hakkında mesaj alamıyor. üstüne üstlük o sıralarda yeni konu açılması fazla ise 10 dakika içinde konu uçup gidiyor listeden... sonra da aynı konuyu güncel listede tutamadığımız için defalarca yeniden açmak zorunda kalıyoruz; lütfen bu konuyla ilgilensin admin arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Demek istediğimi anlatamadım sanırım aratmayı biliyorum link atma gibi bi özellikten bahsediyorum tamam arıyosun ismini ama çıkan 1 2 konu ben yorum yaptıklarım konularımdan bahsediyorum..hazır sprick olması engelmi işiniz kolayken niye zora gidesiniz ki.wepturkiye formunda ve hackturk.us de yöneticiydim bi dönemler yöneticilere seslenip söylüyorum yokmu bu işin bi noktası
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Kendi profilinizde attıgınzı mesajları ve açtıgınız konuları bulmak için yardımcı link var zetn arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bence gereksız bısey profılıne gırıp aratma yaptıgında konu veya mesaj olarak belırtırsen yazdıgın butun mesajlar veya actıgın butun konular karsına cıkıyor
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Maalesef Öyle bir özellik yok Forumda hazır script. Arama bölümünden kullanıcı adınızdan aratırsanız çıkar. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
o bilgilendirme özelliği var fakat açtığımızda her mesaj gidiyor. Hotmailde mesaj yoğunluğunu göz önüne alarak ip den gelen mailleri ya engelliyor yada junk a atıyor. Bütün SPF ve PTR kayıtlarını yaptığım halde bunun önüne geçemediğimden kapattım.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar profilinizden aratabiliyorsunuz
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
yada actıgım konuya , yorum yaptıgımız konuya mesaj gelirse mail olarak bilgilendirilsekç buda güzel olur. yoka varmı böyle bi özellik bakayım bi
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
profilinizde üye mesajları diye aratabilirsiniz |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
bende katılıyorum.. nerdeyse yarım saat oldu açtığım konuyu bulamıyorum.. konu ara diyorum yok profilimde yok..
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
ben bundan bahsetmiyorum ki..açtım konuyu yada yaptım yorum 1 hafta giremedim olduya her dakika p.c başında değiliz..geldiğim zaman konumu yada yorumumu arıyacagıma tek bir butondan direkt ulaşmaa yanlış anlaşılşmasın
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşlar ana sayfada ''Yeni Mesajlar'' ibaresi zaten mevcut, son girişinizden itbaren yorum yapılan konular orada zaten görüntüleniyor, bilginize...
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
evet bencede üye profilinde açtığı konular diye link olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |