![]() |
|
arabamın beygir gücünü nerden öğrenebilirim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 13:33 |
valla ozaan küçük bi hayal kırıklığı oldu tabi ama ben arabamı seviyorum.. çekişiyle ilgili bi problemimde yok ama dediğin gibi düşük devirlerde biraz cansız ama devir yükseldikçe canavara dönüşüyor:)
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) evet serkan söylediğini tasdikledim bu linkle.. o zaman bu forumdan da sana bol bol teşekkürler..
arkadaşlar çok teşekkürler.. |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
bende araştırmıştım 2000 model xtler 90lık 2001 ve sonrası 110luk bendekide 90lık düşük devirlerde biraz cansız kalıyor tabi daha bi çok farkı vardır mesela 8 valf ama 110luklar 16 valf satarken sorun olmaz diye düşünüyorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
110 luk motor 307 1.6 16 v ile aynı... Arkadaşımın 2004 model 206 xs aracı vardı 110 hp idi... 206 quıklerde de 307 1.6 16 v motoru var...
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sana diger forumdan, senin arabanın ısrarla 90 hp oldugunu söylemistim..
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sadece chıp uygulamasını bıraz arastır derım. sahsen ben olsam ugrasmam. cunku atmosferık benzınlıde cok buyuk bır getırısı olmuyor. ayrıca makıneyle cok fazla oynayacak degılsın. onun ıcın ben olsam ecu ıle ugrasmam. onun harıcınde gerısını yapabılırsın. yalnız konvertoru muhafaza etmelısın. kat olmaması agır kusurdur. arkadasım muayene ıstasyonunda gorevlı kendısınden ogrendım bır fııl. fıltre kat ıptalı ve egzoz makınenı rahatlatacaktır hemde kulagınıda tatmın edecektır dıye dusunuyorum Düzenleyen cecoli - 04 Kasım 2010 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
aslında ben chip uygulaması açık hava filtresi kat iptali remus egzoz uygulaması istiyorum vereceğim paraya degermi
|
|
![]() |
|
arkadaslar bu bahsettıgınız 90bg ve 110 lık motorlar peugeot ve cıtroen lerın bırcok modelınde kullanıldı. 110 bg motor 206da 307de c3te c4te xsara2 de vs kullanıldı. 106 gtı ve saxo vts te ıse bu motorun bıraz daha gelıstırılmısı 120bg olarak bulunmaktadır. 90bg motorda 106da 206da 306da zxte xsarada vs kullanıldı... sunuda soyleyelım. 90 bg motor tek eksantrıklı olup 8v tır. 110 bg motor ıse aynı motorun cıft eksantrıklısıdır yanı 16v tır. elbette baska ufak tefek farklılıklarıda var. mesela elektrıklı gaz kelebegı gıbı. ama onlara gırmeye gerek yok suanda. motor kodlarınıda verelım. 90bg = TU5JP, 110bg = TU5JP4 tur. dıkkat edersenız sondakı 4 rakamı farklı. buda sılındır basına 4 supap oldugunu yanı toplamda 16 supap buda cıft eksantrıklı oldugunu ıfade eder...
|
|
![]() |
|
206 xs yazıyor başlık üye araç resimlerinde
|
|
![]() |
|
gelmemiş henüz:)
|
|
![]() |
|
benim xs 2002 yeni foto koydum bakarsın şimdi
|
|
![]() |
|
bende bu konuyu araştırırken okumuştum bunu sanırım 307 de de aynı motor kullanılıyor haklısın.. aracım çok yeni 206 yı genel olarak çok seviyorum ama motor seçeneklerine dikkat ederek almadım.. 90 hp motorların satışı sorunlumu peki bilgin varmı?
2000 model 206 xt yağmur sensörü, elektrikli aynalar, sis farları şuan aklıma gelen extraları..
seninki tam olarak hangi model xt mi?
|
|
![]() |
|
bende 110hp var fark 4 fren disk araba gti görünümlü koltuklar direksiyon gibi parçalarda gti parçaları ayrıca bi yakınımız 307 de kullanılan motorla aynı olduğunu söyledi ne kadar dogrudur bilemem
|
|
![]() |
|
teşekkürler tigerland onur bi adres verdi ve oradan şase numarasıyla baktım çok güzel bi site ve aracın tüm özelliklerini görebiliyorsun.. yalnız ben bu arabayı 110 hp diye almıştım yani bana böyle söylenmişti.. o yüzden biraz üzüldüm açıkçası..
06 (T1) 5 KAPILI HATCHBACK 1.6 i 90 BVM 5 sitede böyle yazıyor...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
müdür resimdeki gibi motor kapağına sahipsen 89 hp dir fab çıkışı 1 kw = 1.34 hp |
|
![]() |
|
HOCAM ÜZÜCÜ BİR SONUÇLA KARŞILAŞTIM AMA GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİN ADRESTE ARACIN TÜM ÖZELLİKLERİNİ GÖREBİLİYORUM.. :) 206 da yeniyim ve sayenizde birşeyler öğrenicez inşallah bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürler...
(( 206 (T1) 5 KAPILI HATCHBACK 1.6 i 90 BVM 5 ))
90 beygir ve 110 beygir farkı nedir bu modelde.. satışta sorun yaşarmıyım beni kötü etkilermi 90 hp olması ?
|
|
![]() |
|
2002 ve üstü 110 hp diğerleri 90hp
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
vın yazan kısma üstte solda şase numarasını yaz üst satırda çıkar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
üye oldum hocam şase numarasını nereye yazıyorum?
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
eğer resimdeki gibiyse 90hp xt lerde 110hp de var http://public.servicebox.peugeot.com/ siteye üye ol araç şase numaranı yaz orda yazar kaç hp oldugu
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |