![]() |
|
2 konu hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 07:44 |
yani mazotta su vardır da ilk soru ya müşürden yada bi arızası var göstermesinde fayda var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede mazotda su varmıs o yuzden o uyarı,kafam rahat olsun gucum var dıyosan degısebılır.
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
ilk soru hakkında bişey diyemeyecem ama, mazot filtresi 40.000 de bir değişir. fakat dediğin gibi bi sıkıntı varsa değiştir. zaten öyle pahalı bi malzeme değil; için rahat olur...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
OPET PO DAN ALIYOR ZATEN AKARYAKITI
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bp de shell de aynı ya kim nederse desin ben opet diyorum gerisinde hep su oluyor
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
hep shellden alıyorum hep aynı benzınlık sadece sehır dısında mazot ceyrek altına dusunce yıne ordakı shellden alıyorum. 1 kere bpden aldım motor arıza lambası yandı bir daha da almam bp den
|
|
![]() |
|
mazotu nerden alıyon ki
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş onu ya temizlerler yada değiştirirler ama mazot aldığın yer herhalde mazota su katıyor
|
|
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
mozot fıltresınde su var lamsı yanıyo sonuyo arada bi. suyunu aldırabılıyozmu fıltrenın?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
abs müşürün bozuk olabilir sürekli yanıyor ya mazota su katabilirler enjektörleride bozar sevise götürmende fayda var
|
|
|
|
![]() |
|
2. soruna cevap verebilirim mazot filtresi 45000 de bir değişir 12000 de değişmez
|
|
![]() |
|
iyi gecelre arkadaslar 1 hafta once ikişer gun arayla abs ve mazot fıltresınde su var lambası yanıyo ama mazot fıltresı su lambası hemen yanıyo sonuyo abs sureklı yanıyo
soru 1: abs fault neden olabılr tamırı varmıdır cok masraflımıdır yoksa yenı abs sensorlerı falanmı almak gerekır? soru 2: mazot fıltresı 10 yada 12 bin km oldu fıltreyı degıstırmek mı gerekır yoksa ıcınden su alınıyomu ne yapayım yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurleer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |