![]() |
|
307 hareket edince kapıların kitlenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 Saat 00:41 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla benımkı 2004 tecnoplus olmuyor bazı arkadaslarlada konustuk olmuyor bızden oncekı sahıplerı kapattırmıs olabılır pc den acılıyor yada yenı versıyon yuklemesı yapmamız gerekebılır.
|
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
2004 307 Xr için söylüyorum: motor çalışırken kapı kilitleme tuşuna biraz basılı tutunca bilgi ekranında "deadlocking active" yazar ve "bip" sesi ile uyarır. ardından her defasında 20 km hızı geçince otomatik kilitler. iptali için aynı işlem tekrar yapılır.
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
dedıgımız gıbı yenı kasalarda var arkadaslar 2006 ve uzerı olanlarda ma bızlerde pc ye baglanıp servıste acılması gerekıyor anladıgım kadar ıle yagmur ve far sensorlerını ayarlarıda varmıs ordan duyarlılıkları degıstırılebılıyormus
|
|||
![]() |
|||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||
kilit dügmesine istersen 2 gün bas basılı tut calışırken dururken giderken olmuyor olmuyor demekki tüm 307 lerde yok
|
|||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|||
![]() |
|||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
||
|
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tabikii buyrun gelin en kötü çay iceriz ve fikir sahibi olursunuz. |
|||
![]() |
|||
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
||
MERHABA ARACININ KAPILARININ HAREKET EDİNCE KİLİTLENMESİNİ İSTİYORSAN YADA KİLİTLİYORDA İSTEMİYORSAN KAPILARI İÇERİDEN KİLİTLEME DÜĞMESİNE 10 SANİYE BASILI TUT VE DIT DİYE SES GELİNCE BIRAK DEVREDEYSE DEVRE DIŞI DEĞİLSE DEVREYE GİRECEKTİR GÖRECEKSİN.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
web sitenizden girip krokiye baktım çok kolay yerde. bir ara uğrayacam inşallah hem ayar yaparız hemde bu chip hakkında konuşuruz.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
||
Göztepe sanayi sitesi.Ana yoldan girince 3.sol Onur sok:NO:8 E-5-Göztepe koprusunde rahatca gozukuyor bulunması zor biryer degil. |
|||
![]() |
|||
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
||
eğer saatin olduğu yerde hem kilitleme hem de 4 lü flaşör yanyana ise kilitleme tuşuna uzun basarsan diiing diye ses gelir ve akti olur, tam tersini yaparsan da pasif olur. ama sadece 4 lü flaşör düğmesi varsa otomatik kilitlenme yoktur. zaten bu ikili düğme 2005 ve üzerinde var. hem 206 için hem de 307 için.
|
|||
![]() |
|||
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
||
bende aracimi 1yildir kullaniyorum ama kapilarin otomatik kilitlenmesi diye bir sistemi oldugunu bilmiyordum ama burda okudukdan sonra hemen cikip denedim :) icerdeki kapilari acip kapama dügmesine 3 saniye felan basili tuttum bordcomputerde aktiv yazdi 10 km hiza geldigim andada hemen kilitledi kapilari bilgi veren arkadaslara tesekkürler
Düzenleyen osterreich - 31 Ocak 2011 Saat 23:33 |
|||
![]() |
|||
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
||
yer nerde göztepede gelelim
|
|||
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
||
Gelen PT'den olsun.Hem acarız hem cay iciririz :):) şaka bir yana kısa bir işlem zaten. Düzenleyen EyupD - 31 Ocak 2011 Saat 18:57 |
|||
![]() |
|||
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
||
bu aracın bu elektironik buhabetinin yüzünden aracıma ekran taktrcam olmuyo :S ayarlarını açmak gerekiyo ing. malesef uğraşmak gerkiyo kumandadan kapatma tuşuna basınca extra kitliyo camları kaldırıyo aracın içerdende açılmaını engelliyo benim aracımda
|
|||
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
valla PT üyelerinede ücretsiz yaparsın ayağımız alışsın (: hemde gelmişken şu chip ile ayrıntılı bilgi alırım kafam hiç basmıyor bunun çalışma prensibine.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
||
Arkadaslar hareket halında aktıf ettirmek ısteyen var ise gelsin ben hal ederim.Eger kendı basına yapamadıysanız.Test cihazı ile musterı opsyionu secmek gerek.
|
|||
![]() |
|||
||
the_bekko nasıl ayarladınız nerden ayarladınız? benim 307 ninde böyle özelliği var fakat kullanamadım. bildiğim kadarı ile araç hızlanınca bagajı kitliyor trafikde falan kapkaç olayını engellemek için. anca durunca kapıyı açarsan bagajı açıyor.
bizi ayrıntılı bilgilendirirmisin.
|
|||
|||
![]() |
|||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
||
Merhaba bende 307 / 2006 Technoplus kullanıcısıyım . Ben aracı ilk aldığımda bu özellik aktifti . Bu özelliği sende kendin aktifliştire bilirsin . Menüye girip oradan configrasyon ayarları vardı sanırım ezbere konuşuyorum şuan ama menüyü bir kurcala oradan tek tek bulabilirsin . Yada yarın araca indiğimde buraya yazarım . Birde şöyle birşey var mesela kapılar kilitli aracından iniceksin kapıyı actığında belli bir noktası var ( açısı ) o zaman dörtlü flaşörleri yakıyor ( aracının kumandasındakı açma butonuna bastığında yandığı gibi seri şekilde ) ama bu bende bazen oluyor . içerden açma kolunu hızlı actıgımda flaşörler yanmıyor yavas actıgımda flasorler yanıyor :) kafasına göre
|
|||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|||
![]() |
|||
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
uzun bastırma olayını yapmışsın .. okumamıştım .. bilgisayar olayı çözecektir herhalde ben de baktırayım bu duruma ..
|
|||
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |